Stiri Cupa României Masculin

BC CSU Sibiu vs Dinamo Știința București, a doua semifinală de la Memorialul Elemer Tordai

BC CSU Sibiu vs Dinamo Știința București, a doua semifinală de la Memorialul Elemer Tordai

BC CSU Sibiu și Dinamo Știința București se întâlnesc în cea de a 2-a semifinală din cadrul Memorialului Elemer Tordai. Meciul este programat miercuri, 7 octombrie, cu începere de la ora 19:30 în Sala Transilvania din Sibiu și va putea fi urmărit în direct la Digi Sport 4.

Vom trece în revistă în ceea ce urmează mutările efectuate de cele două echipe în această perioadă de pauză.

BC CSU Sibiu

Echipa lui Dan Fleșeriu a ales să meargă pe continuitate în ceea ce privește jucătorii români. Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia și David Stan vor juca pentru un nou sezon în galben-albastru. Anton Rotaru este jucătorul autohton transferat de gruparea sibiană. Chris Cooper și Isaiah Philmore sunt jucători străini cu experiență care continuă și ei cu BC CSU Sibiu pentru sezonul competițional 2020/2021.

La capitolul sosiri, BC CSU Sibiu a mizat în acest sezon doar pe jucătorii americani, majoritate dintre ei care și-au încheiat cariera din colegiu. Christian Lutete, KJ Jackson și Jayce Johnson sunt cei trei „rookies” care vor evolua sub comanda lui Dan Fleșeriu. De notat este faptul că pivotul Jayce Johnson are origini românești, bunicul său fiind originar chiar din județul Sibiu. Marquis Addison este jucător străin cu experiență în Europa transferat în această vară de BC CSU Sibiu. Addison a jucat în Danemarca, Israel, Elveția și Franță, fiind un shooter care a înregistrat un procentaj de 40% la aruncările de 3 puncte în fiecare sezon jucat pe bătrânul continent.

BC CSU Sibiu a avut un parcurs perfect în presezon. Echipa de e Cibin a desfășurat trei partide în Bulgaria, toate câștigate, în fața lui Akademik Plovdiv, Levski Sofia și SCM U Craiova.

Dinamo Știința București

Echipa din Capitală are un nou antrenor pentru acest sezon. Antonis Constantinides va ghida gruaprea dinamovistă în stagiunea 2020/2021. De numele antrenorului cipriot se leagă parcursul Energiei Târgu Jiu din EuroChallenge, când gorjenii obțineau medalia de bronz în competiție, după Final Four-ul de la Trabzon din 2015.

Dinamo a păstrat un număr important din jucătorii de anul trecut, printre care Ousmane Barro, Javon Masters, Armin Cane, Antonia Năsturescu, Anton Diaconescu și Andrei Calenic.

La capitolul veniri îi putem trece în revistă pe Octavian Popa Calotă, Bogdan Penciu, Ionuț Berceanu, Anastasis Zetos, TJ Price și Jeremy Saffold.

Până în acest moment, nu există date oficiale despre vreun meci de verificare disputat de Dinamo în presezon.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!