Stiri Cupa României Masculin

BC Mureș fără Mladenovic și Ciric în primul meci oficial al sezonului

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.09.2013

BC Mureș se deplasează la Sibiu, pentru primul meci oficial al sezonului competițional 2013/14, cu probleme de efectiv. Potrivit szekelyhon.ro, Srecko Sekulovic nu va putea miza pe doi dintre jucătorii străini din lot.

Aceștia sunt Andrija Ciric și Aleksandar Mladenovic. Primul s-a confruntat cu probleme medicale de mai mult timp și nu este refăcut pentru a putea juca într-un meci oficial, în vreme ce Mladenovic s-a accidentat la turneul desfășurat săptămâna trecută la Târgu-Mureș. Ambii ar putea juca în partida retur.

Pe de altă parte, revine Dan Păltinișanu. Acesta s-a accidentat în turneul de la Oradea, premergător celui găzduit de BC Mureș. Pivotul originar din Timișoara va avea un rol foarte important în partida cu CSU Sibiu dacă ținem cont că principalul centru al vicecampioanei nu efectuează deplasarea la Sibiu.

Așadar, BC Mureș va juca în primul meci oficial din sezonul 2013/14 cu doar patru jucători străini.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!