Stiri Cupa României Masculin

BC Mureș și SCM U Craiova se întâlnesc în „junglă”, în manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.01.2016

Duminică, 10 ianuarie, va avea loc în Sala Sporturilor din Târgu Mureș duelul dintre BC Mureș și SCM U Craiova. Acest joc contează pentru manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei României și este programat să înceapă la ora 20:00.

BC Mureș a început anul cu stângul. Formația lui Audrius Prakuraitis a pierdut după prelungiri primul meci din 2016, 88-80, în fața Energiei Târgu Jiu. Partida jucată în Gorj a contat pentru etapa a 19-a din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Pentru SCM U Craiova, partida de la Târgu Mureș va fi prima din acest an calendaristic. Elevii lui Oliver Popovic s-au reunit pe 5 ianuarie după sărbătorile de iarnă pentru a preăgti dubla cu BC Mureș din sferturile de finală ale Cupei României.

În Cupa României, după cum bine știți, se joacă cu regula „doi români în permanență pe parchet”. Ca jucători autohtoni, Audrius Prakuratis se bazează în general pe Laszlo Polyak, Laszlo Lazar și Yuri Fraseniuk, în timp ce Oliver Popovic îi are la dispoziție pe experimenteții Cătălin Burlacu și Bogdan Popescu, la care se mai adaugă  Cezar Stănescu și Vlad Negoițescu.

BC Mureș și SCM U Craiova s-au mai întâlnit în acest sezon într-un meci din LNBM, jucat 22 noiembrie. Partida jucată în Bănie a fost câștigată de BC Mureș cu scorul de 90-82.

Formația din Târgu Mureș are avantaj în istoricul duelurilor directe cu formația olteană. BC Mureș are 13 victorii și doar 5 înfrângeri în fața lui SCM U Craiova, din 2008 încoace.

Partida tur din sferturile Cupei României va fi arbitrată de o brigadă formată din Alin Faur, Marius Ciulin și Cristian Trofim.

Partida dintre BC Mureș și SCM U Craiova va putea fi urmărită pe Digisport 4.

foto: gds.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!