Stiri Cupa României Masculin

BC Mureș și U-Banca Transilvania se duelează miercuri

Paul Olar

Paul Olar
08.03.2016

BC Mureș Târgu Mureș dispută miercuri, 9 martie, un nou joc pe teren propriu. Gruparea pregătită de Audrius Prakuraitis își măsoară forțele cu U-Banca Transilvania, într-o confruntare ce va demara la ora 19:00. Duelul nu va fi transmis de nicio televiziune.

Formația din județul Mureș încearcă să își refacă moralul, după ce a fost învinsă în etapa precedentă de CSM CSU Oradea. Bihorenii s-au impus cu 92-80, provocându-le tigrilor a-10-a înfrângere stagională. BC Mureș a bifat până la ora actuală 15 victorii, clasându-se pe locul patru, cu un total de 40 de puncte.

De partea cealaltă, U-Banca Transilvania și-a revenit după eșecul împotriva Stelei. Băieții lui Marcel Țenter s-au impus în Derby-ul Ardealului cu CSU Atlassib Sibiu, scor 76-65. Drept urmare, gruparea clujeană a ajuns la un bilanț de 17 succese și 8 înfrângeri.

Spre deosebire de ultima întâlnire dintre U-BT și BC Mureș, în ambele tabere au apărut modificări. Gazdele de mâine l-au transferat pe Scott Montreal, în timp ce U-BT l-a adus pe Miroslav Todic. Sosit ca înlocuitor al accidentatului Jorovic, Todic a debutat deja, cu ocazia meciului de la Sibiu. Miroslav s-a remarcat cu un double-double.

Referitor la situația celor două echipe, BC Mureș nu va conta pe Ivan Ivanovic. De asemenea, Yurii Fraseniuk are șanse să rateze partida, la fel ca și Tudor Jucan. La U-BT nu va juca nici Andrii Kalnichenko.

*Foto: Toth Csaba

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    1. Cum masa lui nicusor un meci ca asta nu poate fi transmis ca eu nu intelege?

    2. Ce se stie despre Kalnicenko totusi, ca atata transparenta la U nu am mai vazut de multa vreme. Nu se spune nimic decta cate o propozitie inainte de meciuri la conferintele oficiale. Parca nu am avea feszbuuc, site, etc, etc

    cu 8 ani în urmă (08.03.2016) Raspunde
  • zapacitu79 :

    :)
    va juca!

    cu 8 ani în urmă (08.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      No asta-i bine...:):):)

      cu 8 ani în urmă (08.03.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!