Stiri Cupa României Masculin

BC SCM Timișoara anunță primele mutări ale verii

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.06.2016

BC SCM Timișoara a operat primele mutări pe piața transferurilor. Formația de pe Bega a bătut palma cu antrenorul care a pregătit-o și în sezonul, căruia i se alătura alți patru baschetbaliști.

Nenad Mandic a fost confirmat pe banca echipei din Timișoara încă de la finalul stagiunii recent încheiat. Site-ul oficial al grupării bănățene a confirmat acum păstrarea tehnicianului sârb, care a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Alături de Nenad Mandic, la echipă au rămas Zoran Milencovic și Mladen Jeremic, cărora li se alătură Georgian Păun și Horațiu Covlescu. Toți cei patru jucători au semnat înțelegeri cu clubul de pe Bega valabile pentru două sezoane.

Mladen Jeremic a fost cel mai important jucător al lui BC SCM Timișoara în anul 2016. Sârbul a terminat cu medii de 18.9 puncte, 3.6 recuperări și 2.4 recuperări cele 17 partide jucate în sezonul 2015/2016 pentru „leii din Banat”.

Zoran Milencovic rămâne alături de singura echipă pentru care a evoluat în LNBM. În stagiunea precedentă el a bifat 32 de partide cu medii statistice de 4.0 puncte, 1.5 recuperări și 0.8 pase decisive.

Georgian Păun este una dintre noutățile lui BC SCM Timișoara pentru sezonul viitor. El revine pe Bega după două sezoane petrecute la CSU Sibiu. În sezonul recent încheiat el a bifat 22 de prezențe în LNBM cu medii de 1.9 puncte și 1.3 recuperări.

Horațiu Covlescu rămânes alături BC SCM Timișoara, fiind un produs local al lui CSS Bega, care a bifat și în sezonul trecut apariții sporadice în LNBM.

BC SCM Timișoara susține că se află în negocieri cu alți jucători atât români cât și străini și vor oficializa mutările, imediat ce contractele vor fi semnate.

foto: Emnauel Titus Iliesi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!