Stiri Cupa României Masculin

BC Timba și U Cluj-Napoca se întâlnesc în duelul outsiderilor

Marius Petri

Marius Petri
27.09.2014

Cupa României

Optimi de finală

duminică, 28 septembrie

ora 18:00

 

Sala "Constantin Jude"

  Fișa meciului

BC Timba Timișoara și Universitatea Cluj-Napoca încep anul competițional 2014/2015 duminică, de la ora 18:00, într-o confruntare ce va avea loc pe parchetul sălii “Constantin Jude” din orașul de pe Bega și va conta pentru primul tur al Cupei României la baschet masculin.

Inițial, cele două formații aveau programată o partidă de verificare în cadrul unei competiții amicale organizate în acest presezon la Mediaș, însă turneul a fost anulat până la urmă. Totuși, ambele echipe au jucat câte două partide contra Gaz Metanului, soldate de fiecare dată cu victoriile medieșenilor. Aceștia i-au învins cu 80-71 și 78-63 pe “urșii din Banat”, trecând și de clujeni la diferenţe aproximativ similare, cu 90-64 și 77-59.

Astfel, încleștarea de mâine seară va reprezenta primul duel direct dintre cele două grupări, având în vedere faptul că Timba este pe prima scenă a baschetului românesc de doar doi ani, în vreme ce Universitatea Cluj a promovat în Liga Națională în acest sezon.

În ciuda statutului, cele două echipe s-au întărit semnificativ în această vară, în principal prin aducerea unor baschetbaliști străini. BC Timba i-a adus pe Glen Dandridge, Danilo Mijatovic, Mladen Sljivancanin, Nemanja Petrovic, Konstantyn Glazyrin și Jozo Brkic, în vreme ce gruparea de pe Someșul Mic a reușit aducerea unui bulgar și a trei sportivi de origine americană.

Partida va fi oficiată de Fabiana Nițu, Laszlo Bukuresti și Bedir Sefer, în vreme ce observator din partea FRBaschet va fi Ioan Constantin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!