Stiri Cupa României Masculin

BC Timișoara este prima echipă calificată la turneul final

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.01.2013

BC Timișoara este prima echipă calificată la turneul final al Cupei României - ediția 2013. Leii din Banat au triumfat în dubla cu CSU Sibiu din sferturile de finală ale competiției. Manșa a doua a acestei duble confruntări s-a încheiat cu scorul de 76-73 în favoarea finalistei precedentei ediții . 

Alb-violeții au realizat un parțial de 14-0 în ultimele minute ale secvenței decisive pentru a consfinți a doua calificare consecutivă la turneul final al cupei.

Devon Austin a bifat 26 puncte, 4 recuperări, Christopher Lee a avut 24 puncte, 13 recuperări, iar Sasho Gruev a terminat cu 9 puncte pentru Sibiu.

În replică, Robert Sarovic a avut 19 puncte, Zlatko Jovanovic a terminat cu 18 puncte, iar Delvon Johnson a terminat cu 9 puncte și 10 recuperări pentru Timișoara. 

În tur scorul a fost de 84-82 pentru BC Timișoara. Scorul general a fost de 160-155.

Astfel, la turneul final, în penultimul act al Cupei României, Timișoara va juca împotriva câștigătoarei dintre BCM U Pitești și Gaz Metan Mediaș.

Revenim cu amănunte!

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cioti :

    chinuita rau treaba
    nu stiu de ce...dar nu imi inspira siguranta echipa timisoarei anul asta....parca e si mai evident de cand a plecat badnjarevic

    cu 11 ani în urmă (04.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    dar castigata
    au avut mai multa totusi... si eu am crezut ca pierd, dar cand am vazut ca au recuperat rapid diferenta mare, am stiut ca vor castiga... Sibiul a mai pierdut meciurile pe final...

    cu 11 ani în urmă (04.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!