Stiri Cupa României Masculin

BC Timişoara: meci decisiv în faţa fanilor

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
27.09.2013

Cupa României - Retur

Sala Sporturilor Constantin Jude - Timisoara

ora 18:00

                                
Detalii

Sâmbătă, 28 septembrie de la ora 18:00, în Timişoara se va disputa returul meciului dintre BC Timişoara şi Steaua CSM EximBank, în Cupa României.

Prin prisma avantajului de 9 puncte din tur şi luând în considerare că joacă pe teren propriu, BC Timişoara pare favorită în acest duel. Meciul foarte bun făcut de pivotul Aleksandar Radulovic, ajutat de George Toth a făcut ca principala armă a bucureştenilor, Virgil Stănescu, să fie anihilată. Dacă adăugăm şi precizia superioară la aruncările de 3 puncte, procentajul de 100% la aruncările libere şi superioritatea la recuperare, ne putem face o idee despre punctele tari ale bănăţenilor.

Speranţele Stelei stau în principalul lor marcator, Robert Nyakundi, care ajutat sub panou de un Stanescu în formă maximă, ar putea trage dupa ei echipa, astfel încât să nu permită “leilor” să îşi facă jocul obişnuit. Acest lucru nu va fi uşor, mai ales în faţa unui public entuziast, dornic să îşi încurajeze echipa la primul meci oficial de pe teren propriu şi a unei echipe cu jucători experimentaţi, conduşi foarte bine din teren de Zlatko Jovanovic.

O surpriză ar putea furniza Ashton Gibbs, conducătorul de joc stelist, venit de puţin timp la echipă, şi care va avea timp până la începutul meciul să se integreze mai bine în relaţiile de joc dintre coechipieri.

Dacă dorinţa de victorie, cu siguranţa, va exista la ambele echipe, presiunea mai mare este pe gazda, BC Timişoara, avansul de 9 puncte nefiind unul usor de apărat în faţa unei echipe a Stelei care nu are nimic de pierdut.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!