Stiri Cupa României Masculin

BCL: Brandon Brown, pe locul al doilea în cursa pentru premiul de MVP

BCL: Brandon Brown, pe locul al doilea în cursa pentru premiul de MVP

Basketball Champions League a propus o nouă listă cu 10 jucători care pot câștiga la finalul sezonului premiul de MVP al competiției, U-BT Cluj-Napoca avându-l pe Brandon Brown în acest top.

Fundașul american este considerat în acest moment al doilea favorit la premiul de MVP, înaintea sa fiind un jucător de la Lenovo Tenerife, echipă pe care cei de la BCL au pus-o pe primul loc în cel mai recent Power Ranking.

În șase apariții în BCL, Brown are medii de 17.5 puncte, cu 55% de la distanță, 6.3 pase decisive și 2.0 intercepții.

Cei de la Basketball Champions League au răspuns la următoarele întrebări despre jucătorul american:

Este echipa lui în drumul spre sferturi?

DA! 2-0 în grupa din care face parte și Prometey.

Este el motivul pentru care echipa e în drumul spre sferturi?

Da, fără prestația sa eroică ei n-ar fi câștigat în Istanbul cu Darussafaka pentru a obține calificarea directă în Top 16, și da, pentru că este „on fire” în faza Top 16, cu 40 de puncte marcate din 15/19 din acțiune în aceste două meciuri.

Dacă echipa lui are nevoie de un coș decisiv ca să ajungă în Final Four, și-ar asuma el aruncarea?

Da. Patrick Richard n-ar avea probleme să-i paseze știind că Brandon Brown are 55% procentaj din spatele arcului de cerc în acest sezon.

Are cifrele necesare ca să fie MVP?

17.5 puncte, 6.3 pase decisive, 55% procentaj de la distanță din 7 încercări pe meci, 2.0 intercepții, da, acestea sunt cifre de MVP.

Era născut în ziua WrestleMania V, când Hulk Hogan l-a învins pe Randy Savage în Atlantic City, New Jersey, ca să cucerească titlul WWF la categoria grea?

Nu. S-a născut pe 14 august 1989 și nu multe s-au întâmplat atunci. Cu siguranță nimic legat de Hulk Hogan.”

Topul celor de la BCL cuprinde jucători de la 10 echipe, din grupa Clujului fiind și DJ Kennedy (Prometey), pe a treia poziție. Giorgi Shermadini (Lenovo Tenerife) conduce topul.

U-BT Cluj urmează să joace pe 3 martie cu Prometey, duelul fiind programat să se dispute la Nymburk, în Cehia.

*foto: Emi Turbuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!