Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești avansează în Cupa României după dubla cu Dinamo București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.09.2015

BCM U Pitești a câștigat partida cu Dinamo București din returul manșei întâi a Cupei României. Echipa din Trivale a remontat deficitul de 12 puncte consemnat după partida tur. După un ultim act impresionant, BCM U Pitești a trecut de Dinamo cu scorul de 77-58.

Dinamo București va avansa și ea cel mai probabil în Cupa României în calitate de lucky loser.

Ron Ross a fost cel mai bun jucător al partidei cu 20 de puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări. El a fost secondat de Tauras Jogela cu 14 puncte și 6 recuperări.

Marko Sutalo a fost cel mai bun dinamovist cu 19 puncte, o recuperare și o pasă decisivă în timp ce Nenad Sulovic a încheiat cu 15 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive.

Vom reveni cu mai multe detalii!!!

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Super
    Super meci , super echipa ! Felicitari jucătorilor pt calificare . Publicul , ca de obicei al 6lea jucător, sala plina.

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Felicitari!
    Bravo! Un meci senzational, o atmosfera superba si o calificare minunata! Vom juca din ce in ce mai bine si sa nu uitam ca am jucat fara Tudor si Stamenkovici! Acum...sa vina Craiova! Hai Pitesti!!!

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Minunat
    A fost un meci mai mult decat frumos, un meci foarte bun, de calitate. Ma bucur ca am reusit sa ne calificam fara a avea nevoie de locurile lockey loser. Un joc colectiv foarte bun. Felicitari pentru Chirof, care a aratat ca poate ajuta echipa in orice moment. Poate acum inteleg si cei care spuneau ca am stat prost la recuperari, la Bucuresti, ca Jogela e bun la acest capitol (la Buc a avut 8 minute de joc)! Una peste alta, fara 2 fundasi, un joc excelent! Nu am lasat-o pe Dinamo sa atinga pragul de 60 puncte. HAI BCMU!

    cu 8 ani în urmă (27.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!