Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești câștigă amicalul de pe terenul lui CSM CSU Oradea

BCM U Pitești câștigă amicalul de pe terenul lui CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a primit astăzi, 8 ocotmbrie, vizita lui BCM U Pitești, pentru meci de verificare. Partida desfășurată în Arena Antonio Alexe s-a încheiat cu scorul de 82-79 (20-23, 21-21, 23-19, 18-16) pentru echipa argeșeană.

Cristian Achim i-a folosit încă din start pe Watson, Broussard, Fometescu, Zekovic și Valeika. Tudor Costescu a început cu Talton, Voinescu, Gajovic, Bishop și Uță. Cele două echipe au jucat mereu cu câte doi jucători români pe teren, respectând astfel regulamentul din cupă.

Partida s-a desfășurat sub semnul echilibrului și a fost înregistrate multe schimbări la conducere. Partida s-a decis în ultimul minut, când Talton a înscris o triplă și și-a dus echipa în avantaj. De menționat este faptul că pentru BCM U Pitești a fost primul meci din acest presezon, cu rezultat cunoscut.

Gary Talton a fost cel mai bun jucător al meciului cu 17 puncte și 6 pase decisive. Goran Gajovic a adăugat 13 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Uță a terminat cu 11 puncte iar Jevtovic și Voinescu au marcat fiecare câte  10 puncte.

Dragan Zekovic a fost principalul remarcat al gazdelor cu 24 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Aaron Broussard și-a trecut în cont 10 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

foto: BCM U Pitesti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!