Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești câștigă după prelungiri pe teren propriu cu CSO Voluntari

BCM U Pitești câștigă după prelungiri pe teren propriu cu CSO Voluntari

BCM U Pitești a câștigat al doilea joc consecutiv din Grupa Galbenă. Echipa lui Hristu Șapera a avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a trece de CSO Voluntari, scor 97-89 (14-20, 21-23, 31-20, 19-22 și 12-4).

Partida din Trivale a fost arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Podar, Șerban Rașoga și Sorin Drugău. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost Tiberiu Rist.

Gazdele au deschis meciul cu două coșuri la rând dar răspunsul lui CSO Voluntari a venit imediat printr-un parțial de 14-0, cu Martinic și Borovnjak în prim plan. Jocul s-a mai calmat și BCM U Pitești avea doar două posesii de recuperat după 10 minute de joc, scor 20-14. În actul secund ilfovenii au rămas la conducere în permanență și au avut un avantaj maxim de 11 puncte. Au venit apoi două coșuri la rând de la Bishop și Fraseniuc pentru gazde iar Willie Kemp avea să fie ultimul marcator al reprizei și CSO Voluntari conducea cu 43-35. Sfertul trei le-a aparținut în totalitate gazdelor, care au reușit un parțial de 31-20 în această perioadă, în timp ce trupa lui Semsetin Bas a fost ținută în joc de triplele lui Dani Popescu și Goran Martinic. În sfertul decisiv cele două echipe au mers umăr la umăr iar ultimul minut a fost incendiar. Dejan Borovnjak a marcat două libere și și-a dus echipa în față, 82-80. Bishop a venit rapid cu o triplă dar Martinic a răspuns cu același procedeu. CSO Voluntari a preferat să faulteze și Cameron Rundles a egalat la 85. Serhat Cetin a beneficat de ultima aruncare dar a ratat de la distanță și meciul a mers în prelungiri. În overtime cele două echipe au continuat să rămână aproape, după care CSO Voluntari nu a mai marcat în ultimele două minute. Gajic, Rundles și Tamulis au închis meciul pe final și BCM U Pitești s-a impus cu scorul de 97-89.

Tony Bishop a fost omul meciului cu 29 de puncte și 7 recuperări. Cameron Rundles a reușit 22 de puncte și 5 pase decisive.

Goran Martinic a fost principalul artizan de la oaspeți cu 28 de puncte și 5 pase decisive. Dejan Borovnjak a adăugat 15 puncte și 7 recuperări iar Dani Popescu a venit de pe bancă cu 12 puncte.

În urma acestui rezultat BCM U Pitești are două victorii din tot atâtea jocuri disputate în Grupa Galbenă, în timp ce CSO Voluntari ajunge la 1-1.

foto: BCM U Pitești (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!