Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești câștigă partida cu Dinamo din Arena de Baschet

BCM U Pitești câștigă partida cu Dinamo din Arena de Baschet

BCM U Pitești a câștigat prima partidă din cadrul Grupei A a Cupei României. Trupa antrenată de Tudor Costescu a trecut de Dinamo București cu scorul de 81-75, într-un meci pe care la condus de la un capăt la celălalt.

Echipele de start

Dinamo: Masters, Cane, Zetos, Calenic și Barro
Pitești: Gheorghe, Voinescu, Gajovic, Bishop și Uță

Primul coș al partidei a fost marcat de Goran Gajovic după o pătrundere. Voinescu și Uță au mai marcat două coșuri la rând pentru piteșteni. Bishop de la linia de fault a dus scorul la 8-0. Armin Cane a semnat primul coș al lui Dinamo de la mare distanță. Piteștenii au dus scorul la 12-3 și Antonis Constantinides a fost nevoit să ceară time-out. Jocul a curs în favoarea lui BCM U Pitești, care conducea după primele 10 minute de joc cu scorul de 22-8. Dinamo a înceut sfertul secund cu 6 puncte marcate la rând. Elevii lui Costescu și-au revenit și în a doua jumătate a sfertului conduceau cu 30-16. Echipa din Ștefan Cel Mare a reușit să câștige actul secund dar diferența rămânea una importantă pe tabelă, 38-26.

Repriza secundă a început într-un ritm mai alert și  s-a ajuns rapid la 8-8 în sfertul trei. Piteștenii au găsit coșurile de la distanță prin Gheroghe și Măciucă și se ducea la plus 15 pe tabelă, scorul 51-36. Dinamo a pus presiune pe adversari și a strâns ecartul la 10 lungimi, cu mai puțin de 3 minute rămase din sfert. Elevii lui Constantinides au mai redus 4 puncte din deficit, cu un coș în ultima secundă al lui Cane și secvența decisivă pleca de la scorul de 56-50 pentru BCM U Pitești. După 4 minute scurse echipa lui Tudor Costescu avea din nou avantaj din două cifre, 63-52. Dinamo a venit la 6 puncte dar Talton a răspuns cu o triplă. Cane l-a imitat la următoarea fază. Pitești s-a mai desprins o dată la peste 10 puncte, 71-60, cu 3 minute rămase de joc și de această dată a fost suficient pentru a-și asjudeca victoria, chiar dacă Dinamo a mai avut o răbufnire. Scor final 81-75.

Tony Bishop a fost omul meciului cu 19 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Rareș Uță a terminat cu 17 puncte și 6 recuperări.

Armin Cane a fost principalul artizan de la Dinamo cu 26 de puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. Javon Masters a totalizat 22 de puncte, 7 pase decisive și 2 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!