Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești câștiga pe terenul lui CSM Focșani

BCM U Pitești câștiga pe terenul lui CSM Focșani

BCM U Pitești și-a luat revanșa pentru înfrângerea suferită în Cupa României și a învins pe terenul lui CSM Focșani cu scorul de 90 la 70. 

Argeșenii au dominat prima parte a disputei și și-au asigurat până la pauza mare un avantaj liniștitor de 19 puncte, scor 49 la 30. După pauză au scăzut ritmul de joc, însă echipa antrenată de Mihai Petruț nu a avut forța necesară să forțeze o revenire. 

Echipa antrenată de Hristu Șapera a practicat un baschet colectiv și a avut cinci jucători cu peste 13 puncte marcate. Cel mai bun marcator a fost Cameron Rundles cu 18 puncte, secondat de noua achiziție, Nikola Gajic, și de tânărul Mihai Măciucă cu 17, respectiv 16 puncte. Gajic a strâns și un indice de 22 de unități la eficiență, datorat celor 7 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace. Celălalt jucător relativ recent adus de BCM U Pitești, Tony Bishop, a contribuit cu 13 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive pentru un indice de +28 la capitolul +/-.

De la CSM Focșani s-a remarcat Donovan Smith cu 23 de puncte și 8 recuperări și Dorde Simeunovic cu 19 puncte. 

Ca echipă argeșenii au fost superiori la toate capitolele statistice. 

BCM U Pitești ocupă primul loc în Grupa Galbenă cu 3 victorii din tot atâtea partide, în timp ce CSM Focșani nu cunoscut încă victoria în a doua faza a LNBM. 

*Foto: Clubul de Baschet CSM 2007 LPS Focșani

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!