Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești caută revanșa în fața lui CSM Focșani și calificarea în turul trei al Cupei României

BCM U Pitești caută revanșa în fața lui CSM Focșani și calificarea în turul trei al Cupei României

BCM U Pitești și CSM Focșani se întâlnesc duminică, 8 decembrie, în manșa secundă din turul doi al Cupei României la baschet masculin. Partida va avea loc în Sala Trivale din Pitești începând cu ora 18:00. Acest joc nu va fi televizat.

Cele două echipe se întâlnesc pentru a doua în istorie. Primul meci a avut loc în manșa tur când CSM Focșani a surprins echipa din prima grupă valorică și s-a impus cu scorul de 88-84.

BCM U Pitești traversează o perioadă neagră și are nouă înfrângeri la rând în toate competițiile. Singura victorie din sezon a venit în prima etapă a LNBM, când argeșenii s-au impus la Timișoara. CSM Focșani vine în Trivale după o înfrângere surprinzătoare suferită pe terenul lui CSM Târgu Jiu. Echipa din Vrancea a oprit seria de trei victorii la rând începută contra lui CSM VSKC Miercurea Ciuc și continuată cu BCM U Pitești și CSM Mediaș, două echipe mai bine cotate pe hârtie.

Cei mai importanți jucători pentru cele două echipe sunt oamenii mari în prima parte a campionatului. Devin Searcy este cel mai bun marcator al piteștenilor cu o medie de 17.5 puncte, lângă care adaugă 7.0 recuperări și 1.0 pase decisive. În meciul tur de la Focșani el a reușit 18 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. De partea cealaltă, Donovan Smith este cu siguranță principala gură de foc. În partida de la Focșani, americanul de 2.06 metri a avut un monster game, încheiat cu 31 de puncte, 12 recuperări și 40 la eficiență.

BCM U Pitești are un sezon mai mult decât dezamăgitor și aproape că și-au luat adio de la accederea în Top 6. Piteștenii au schimbat antrenorul și l-au numit pe Hristu Șapera în funcția de principal. După trei meciuri sub comanda noului antrenor argeșenii nu au înregistrat încă vreun succes. BCM U Pitești este cu siguranță o echipă mai valoroasă decât CSM Focșani și pornește cu prima șansă la calificarea în faza următoare a Cupei României, chiar dacă în tur au pierdut cu echipa din Vrancea. În plus, parcursul de până îi obligă pe piteștenii să schimbe cursul sezonului.

Federația Română de Baschet nu a anunțat brigada de arbitrii pentru acest meci, la momentul redactării acestui articol. Doar comisarul a fost delegat, în persoana domnului Mihai Caraion.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!