Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești conduce pe Gaz Metan Mediaș la pauza meciului

Paul Olar

Paul Olar
26.09.2014

BCM U Pitești se descurcă bine în duelul cu Gaz Metan Mediaș. Trupa lui Hristu Șapera a intrat la cabine cu un avantaj de 4 lungimi, 38-34 și cu Marko Sutalo în postura de cel mai bun marcator.

Internaționalul bosniac a izbutit 9 puncte, pe când Steven Milosevic a contabilizat 7 puncte, 4 recuperări. Yurii Fraseniuk a reușit de asemenea 5 puncte și tot atâtea recuperări.

De partea cealaltă, Marko Djurkovic s-a remarcat cu 8 puncte, 4 recuperări, iar Pushtavar și Navickas au strâns câte 7 puncte fiecare.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!