Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești învinge confortabil pe Gaz Metan Mediaș

Paul Olar

Paul Olar
26.09.2014

BCM U Pitești și-a făcut misiunea ușoară grație victoriei repurtate astăzi, la Mediaș. Trupa lui Hristu Șapera s-a impus cu scorul de 78-62, iar Marko Sutalo a fost cel mai bun marcator al duelului.

Internaționalul bosniac a reușit 17 puncte și 2 recuperări, pe când Yurii Fraseniuk a contribuit cu 14 puncte și 8 recuperări. O prestație bună a avut și Stevan Milosevic, autor a 16 puncte, 8 recuperări și 3 assist-uri.

De partea cealaltă, Marko Djurkovic și Nikola Siladji au încheiat partida în double-double. Primul și-a trecut în cont 15 puncte, 11 recuperări și o recuperare, pe când Siladji a avut 12 puncte și 12 recuperări.

Revenim cu cronica încleștării!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!