Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești s-a impus în confruntarea cu SCM Timișoara

BCM U Pitești s-a impus în confruntarea cu SCM Timișoara

BCM U FC Argeș Pitești a învins-o pe SCM Timișoara cu scorul de 79-72 (26-24, 19-12, 21-16, 13-20). Partida din Sala Trivale s-a desfășurat în cadrul turneului 10 din LNBM.

Echipele de start

Pitești: Talton, Gajovic, Axinte, Jevtovic, Bishop

Timișoara: Mijajlovic, Mocrițchi, Gajic, Komatina, Olah

Primul sfert s-a desfășurat sub semnul echilibrului, diferența de pe tabelă fiind de 1-2 puncte în permanență în jumătatea a doua din actul întâi. Astfel, după zece minute scurse din meci, scorul era 26-24. Măciucă a înscris un coș din spatele semicercului în startul sfertului doi, 29-24, dar Timișoara a trecut în avantaj după reușita lui Mirel Dragoste, 29-30. Jeremic a majorat ecartul la 5 lungimi printr-un coș de trei puncte, 37-32, iar Gajovic a marcat de lângă panou pentru 45-34. La pauză, tabela indica 45-36, un avantaj de 9 lungimi pentru piteșteni.

După cinci minute din sfertul trei, scorul era 53-44, iar Gajovic a înscris de la mare distanță, 57-44. Dragoste a marcat din spatele semicercului pentru 60-51, dar gazdele au răspuns imediat. Astfel, tabela s-a modificat la 64-51 iar înaintea sfertului patru scorul era 66-52. 

Gajic a scuturat plasa din afara arcului de cerc, 68-57, iar Voinescu a replicat prin același procedeu, 72-57. Bănățenii s-au apropiat la 7 lungimi cu cinci minute rămase din meci, 73-66. Cu aproximativ două minute și jumătate până la final, tabela indica 79-72. A fost însă prea târziu pentru o răsturnare de scor, astfel că Piteștiul a obținut o victorie convingătoare.

Principalii marcatori

Pitești: Jevtovic 20 de puncte, Jeremic 13 puncte, Gajovic 13 puncte

Timișoara: Gajic 17 puncte, Komatina 9 puncte, Olah 9 puncte

*Foto: Facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!