Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești se impune în fața lui CSM Târgu Jiu

BCM U Pitești se impune în fața lui CSM Târgu Jiu

BCM U Pitești a reușit să impună de o manieră destul de clară în partida cu CSM Târgu Jiu, scor 75-64. Partida a avut loc astăzi, 10 aprilie, și a contat pentru turneul cu numărul 11 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, găzduit de Sibiu.

Kevin Allen a deschis tabela, chiar la primul atac, după o recuperare ofensivă. Gorjenii au continuat startul bun și au dus scorul la 9-0, moment în care Tudor Costescu solicita primul timp de odihnă al meciului. Mladen Jeremic a spart gheața pentru piteșteni aproape de jumătatea actului inaugural, când a completat un three-point-play. Au urmat alte 5 puncte consecutive pentru argeșeni și venea rândul antrenorului de la Târgu-Jiu să ceară time-out. Jocul a rămas destul echilibrat dar BCM U Pitești a reușit să-și asigure un avantaj de 5 lungimi după primele 10 minute de joc, scor 20-15.

BCM U Pitești a început mai bine sfertul secund și după numai două minute avea un avantaj format din două cifre, 27-17, în urma unui coș de la distanță al lui Radu Voinescu. Jocul părea să curgă într-o singură direcție dar un four-point-play al lui Spurgeon i-a mai trezit pe gorjeni, care au reușit să coboare diferența la sub 10 puncte. La pauză BCM U Pitești conducea cu 41-33.

La reluarea jocului, BCM U Pitești, fără să strălucească, a reușit să-și clădească un avantaj de 15 puncte până la jumătatea sfertului 3, 53-38. Echipa din orașul lui Brâncuși nu a mai avut forța de a replica și cele 15 lungimi să păstrau până la finalul sfertului, 59-44.

Gorjenii nu au cedat la luptă în ultima secvență a partidei. Totuși gruparea din Târgu Jiu nu a avut capacitatea să strângă scorul astfel încât să pună în pericol victoria argeșenilor. BCM U Pitești s-a impus la final cu scorul de 75-64.

Nikola Jevtovic a fost omul meciului cu 20 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Toarlyn Fitzpatrick a contribuit cu 15 puncte și 3 recuperări. Mladen Jeremic a termincat cu 13 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

Stefan Andrejevic a fost principalul remarcat la gorjenilor cu 11 puncte și 5 recuperări.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii