Stiri Cupa României Masculin

Bilete disponibile pentru Final Four

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.04.2014

Timpul până la primul angajament din Final Four-ul Cupei României devine tot mai scurt. Primele meciuri cu trofeul pe masă se vor disputa în perioada 11-12 aprilie în Sala Olimpia din Ploiești. Organizatorii competiției pun încă la dispoziție fanilor bilete prin rețeaua eventim.(click aici pentru a comanda bilete).

Astfel indiferent din ce oraș al țării ești, îți poți achiziționa un bilet la primul turneul al anului în care se va decerna un trofeu. CSU Asesoft Ploiești, CSM Oradea, BCM U Pitești și Energia Rovinari sunt formațiile care luptă pentru titlu.

An de an spectacolul este garantat la turneele în care se joacă cu direct pentru trofeu. În ultimele 5 sezoane doar BCM U Pitești a reușit să câștige Cupa României. CSU Asesoft Ploiești este favorita la o primă vedere însă celelatle combatante vin cu sete de victorie și au forța de a produce surpriza.

Sala Olimpia din Ploiești este o arenă proaspăt renovată care aduce un aer similar cu cele mai noi arene din Europa în care se joacă la cel mai înalt nivel. Așadar sunt toate premisele unui turneu la cele mai ridicate standarde și pe care  merită să-l trăiți de la fața locului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!