Stiri Cupa României Masculin

Biletele pentru Final Four se pun în vânzare de luni, 24.02

Silviu Isailă

Silviu Isailă
22.02.2014

CSU Asesoft Ploiești a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru Final Four, eveniment ce va avea loc pe data de 11 și 12 aprilie, la Ploiești.

Biletele sunt valabile pentru ambele zile ale turneului. Pensionari și copii sub 14 ani vor beneficia de o reducere de 50%.

Președintele clubului organizator, Ionuț Georgescu a vorbit despre biletele pentru acest eveniment:

De luni (24.02) se vor pune în vânzare biletele pentru Final Four. Dorim să organizăm un eveniment așa cum trebuie și vom face tot ce ne stă în putință pentru ca toți iubitorii de baschet care vor veni la Ploiești să se simtă bine, să simtă că participă și ei la un spectacol din toate punctele de vedere. Vom face un comunicat oficial săptămâna viitoare și le vom trimite un e-mail tuturor echipelor participante întrucât biletele în sectoarele special rezervate suporterilor oaspeți vor putea fi cumpărate prin intermediul fiecărui club, cred că aşa va fi mai uşor. Noi am blocat un număr mare de bilete pentru fiecare echipă, în funcţie de solicitarea lor urmând să definitivăm sectoarele pentru galeriile care vor sosi. Preţurile sunt cuprinse între 15 şi 25 de lei pentru spectatori, iar pentru cei care vor sta în galerii, indiferent de echipa pe care o susţin, preţul va fi unic de 15 lei. La acesta se aplică reduceri pentru pensionari şi pentru copii sub 14 ani de 50%. Biletele vor putea fi ridicate de la Ploieşti printr-un reprezentant al fiecărui club. Biletele sunt valabile pentru întregul eveniment. Este important ca suporterii să păstreze biletul și pentru ziua finalelor întrucât accesul în sală se va face pe baza aceluiași bilet.

Acesta a vorbit și despre ceea ce pregătesc pentru Final Four:

Vor fi multe surprize, concursuri, întreceri între suporterii celor patru echipe, întreceri care să arate fair-play-ul care există în baschet, indiferent că meciurile ne fac inamici sau dușmani, acest sport trebuie să ne unească pe toți.

În semifinalele Cupei se vor duela CSM Oradea cu BCM U Pitești și CSU Asesoft Ploiești cu Energia Rovinari. Sala Olimpia are o capacitate de 3500 locuri.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT :

    ASG 2014
    stie cineva cand e programat all-star game-ul anul acesta ? si unde ?
    ps : frumos punctata a2a declaratie : "intreceri care sa arate fair-play-ul care exista in baschet, indiferent ca meciurile ne fac inamici sau dusmani, acest sport trebuie sa ne uneasca pe toti" frumos :)

    cu 10 ani în urmă (22.02.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    bilete
    Aveti idee cum pot achizitiona bilete si fara sa ma duc pana la Ploiesti? Nu doresc in galerie!

    cu 10 ani în urmă (25.02.2014) Raspunde
  • KK Partizan Belgrad Bogdan Isailă :

    bilete
    biletele pot fi comandate și prin rețeaua Eventim

    cu 10 ani în urmă (26.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!