Stiri Cupa României Masculin

Bill Amis: „Vom căuta cu disperare o victorie cu Aris”

Eduard Popa

Eduard Popa
09.12.2015

bill_amis

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va disputa astăzi ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon de EuroCup în compania celor de la Aris Salonic, în etapa a IX-a din faza grupelor competiţiei europene.

Unul dintre cei mai buni jucători stelişti din acest sezon, Bill Amis, a declarat că el şi coechipierii săi vor căuta "cu disperare" o victorie în partida cu Aris:

"Toată lumea este foarte nerăbdătoare înaintea meciului cu Aris. După deplasări grele în Turcia suntem fericiţi că vom juca acasă în faţa propriilor suporteri. Am jucat cel mai bun baschet al nostru când am umblat cu disperare după o victorie şi suntem exact în această situaţie", a declarat pentru totalbaschet jucătorul american.

Despre sezonul în curs Amis a precizat că a fost unul destul de dur, din cauza multiplelor accidentări, dar crede că Steaua are un potenţial foarte bun:

"A fost un sezon greu până acum. Faptul că am avut câteva accidentări la jucători cheie ne-a făcut nevoiţi să ne adaptăm la un stil diferit de joc faţă de cel cu care am fi fost mai confortabili. Am avut câteva perioade în care am jucat un baschet bun, dar cred că această echipă are potenţialul pentru a fi o echipă grozavă. Sper ca toată lumea să fie sănătoasă şi într-o formă bună pentru a arată ce fel de echipă suntem, în cursa noastră pentru campionatul din România", a mai spus Bill Amis.

În cele opt partide din EuroCup, Amis a adunat 9 puncte şi 6,3 recuperări în doar 20:57 minute pe întâlnire. În partida de la Salonic Amis a adunat 7 puncte şi 6 recuperări.

Partida dintre Steaua CSM Eximbank Bucureşti şi Aris Salonic va începe de la ora 19:45 în Sala Polivalentă din Capitală. Partida va fi putea fi urmărită pe Digi Sport 2. 

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!