Stiri Cupa României Masculin

Stefan Bircevic: „Prioritatea noastră rămâne în continuare calificarea în Top 8”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.03.2022

Stefan Bircevic: „Prioritatea noastră rămâne în continuare calificarea în Top 8”

U-BT Cluj are un bilanț de două victorii și un eșec în Top 16 al Champions League, după înfrângerea cu Unicaja Malaga de pe teren propriu. Ibericii s-au impus cu 86-70 și sunt la o victorie distanță de a obține primul loc în Grupa K.

Stefan Bircevic a fost din nou liderul la eficiență al Șepcilor Roșii, la fel ca în disputa cu Prometey. După ce în deplasarea de la Nymburg sârbul a cochetat cu un triple double, în disputa de marți seara, acesta a fost cel mai bun marcator al campioanei României.

Bircevic a terminat cu 17 puncte și 8 recuperări în 31 de minute petrecute pe parchet, în care a înscris 6/10 aruncări din acțiune, 3/5 aruncări din spatele semicercului și 2/2 de la linia de pedeapsă.

 „Mulțumim fanilor care au venit la meci și ne-au susținut. Am încercat să le arătăm cea mai bună față a noastră, dar ne pare rău că am pierdut. Acesta este baschetul. Trebuie să ne revenim și să ne uităm către următoarea partidă, împotriva lui Oostende. Ne luptăm în continuare pentru Top 8, care este prioritatea noastră.”, a declarat jucătorul clujenilor la conferința de presă.

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și Filou Oostende va avea loc pe 22 martie, pe terenul belgienilor.

*foto: Manases Sandor/Championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!