Stiri Cupa României Masculin

Bobe Nicolescu: „A fost un meci, așa cum ne așteptam, dificil”

Bobe Nicolescu: „A fost un meci, așa cum ne așteptam, dificil”

CSM Oradea a revenit cu succes în fața propriilor suporteri, orădenii câștigând la patru puncte (78-74) disputa cu FC Argeș Basketball. La această victorie și-a adus aportul și Bobe Nicolescu, jucător ce a adunat 9 puncte, 2 recuperări și o intercepție.

Iată ce a declarat căpitanul bihorenilor la întâlnirea cu jurnaliștii prezenți în Oradea Arena:

„A fost un meci, așa cum ne așteptam, dificil. În unele momente ni l-am făcut singuri mai dificil. În prima repriză cu precădere am avut mari probleme cu numeroase posesii pierdute. Acest lucru a venit din inexactități și lipsa de claritate pe care am avut-o de multe ori în atac. Asta a condus la multe puncte ușoare încasate pe contraatac. Până la final am reușit să rezolvăm din aceste lucruri. Nu în totalitate, dar am găsit soluții pentru o bună parte din ele.

Așa cum se zice, baschetul este un joc al run-urilor. Cred că asta s-a văzut foarte bine astăzi. Foarte important de rezolvat pentru noi în meciurile care urmează este să nu mai avem aceste oscilații în joc. Chiar dacă în atac intervin momente sau perioade în care nu poți să marchezi, având o ofensivă lucidă și organizată poți să previi punctele ușoare încasate, poți să tai din acestea”, a spus Bobe, conform csmoradea.ro.

De asemenea, liderul roș-albaștrilor a vorbit și despre prestația sa individuală:

„Mă bucur foarte mult că mi-am ajutat echipa să câștige. Consider că este foarte important fiecare meci și îmi doresc să-mi aduc aportul. Mă bucur pentru contribuția de azi cu atât mai mult cu cât a venit în fața propriilor suporteri. Cred că nu am avut cel mai fericit început de sezon, dar este important să ne demonstrăm nouă înșine că putem să luptăm și astfel să-i atragem de partea noastră pe suporteri. Mă mândresc cu aportul din apărare, pentru că acolo foarte multe depind de ambiție și dorință. Iar în atac am beneficiat de situațiile bune în care am fost pus de către colegi.”

Miercuri, 18 octombrie, CSM Oradea va debuta în noul sezon al FIBA Europe Cup, primind vizita lui Patrioti Levice în Oradea Arena.

*foto: Facebook – CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!