Stiri Cupa României Masculin

Bobo Pintea, antrenor interimar al lui U-BT Cluj, după demisia lui Mihai Silvășan

Eduard Popa, David Istrate

Eduard Popa, David Istrate
26.05.2019

Bobo Pintea, antrenor interimar al lui U-BT Cluj, după demisia lui Mihai Silvășan

bobo pintea antrenor interimar u bt cluj

U-BT Cluj-Napoca s-a despărțit de Mihai Silvășan după ce ardelenii nu au reușit să treacă în semifinalele LNBM de CSM CSU Oradea. Clujenii au pierdut seria contra bihorenilor cu scorul de 1-3, iar „Silva” a decis să își dea demisia.

U-BT Cluj joacă chiar la această oră împotriva celor de la SCM U Craiova, în primul meci al finalei mici, iar misterul privind un nou antrenor este lămurit, cel puțin deocamdată. Fostul antrenor secund Bobo Pintea a devenit noul antrenor principal al lui U-BT, măcar până la finalul sezonului.

Asta în timp Branko Cuic a rămas în continuare directorul tehnic al grupării ardelene.

Rămâne de văzut în vară pe cine vor alege clujenii pentru a conduce echipa din sezonul viitor, dacă nu cumva vor fi convinși de duetul Pintea – Cuic și să meargă pe mâna celor doi și sezonul viitor.

Partida U-BT Cluj – SCM U Craiova este transmisă pe FRB Tv, aici:

*foto: Manases Sandor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!