Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Costa:„A fost un meci foarte greu în fața unei echipe bune”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.09.2015

Bogdan Costa, jucătorul lui Gaz Metan Mediaș a oferit site-ului nostru o declarație după înfrângerea suferită pr teren propriu cu scorul de 86-73 în fața lui CSM-U Oradea. Fundașul român a vorbit despre încleștarea cu echipa bihoreană.  Bogdan Costa consideră că diferența a fost făcut de perioada de pregătire din acest presezon, una mult mai lungă pentru echipa din Oradea:

„A fost un meci foarte greu în fața unei echipe bune, una dintre cele mai bune ale campionatului. Noi nu suntem încă 100% cu pregătirea și mai avem de muncit.

Pregătirea lor mult mai îndelungată. Noi ne-am reunit mult mai târziu decât ei. Au venit jucători noi în ultimele săptămâni și nu suntem închegați 100%.”

Chiar dacă a pierdut la 13 puncte, Bogdan Costa spune că Gaz Metan nu se predă și mai are 40 de minute pentru a obține calificarea:

„Se joacă baschet, timp de 40 minute și orice e posibil. Mai avem câteva zile de pregătire și sperăm să punem la punct detaliile.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!