Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Murărescu: „Cred că am fost lipsiți de concentrare”

Dan Oancia

Dan Oancia
06.01.2015

BC Timba Timișoara a cedat aseară în turul sferturilor de finală ale Cupei României împotriva echipei clasate în vârful clasamentului LNBM, BCM U Pitești. După primele trei sferturi echilibrate, argeșenii au tranșat partida în final, scorul fiind la +10 în favoarea lor, 77-87.

Antrenorul „urșilor”, Bogdan Murărescu, are motive de a fi nemulțumit de deznodământul jocului și dă vina în special pe lipsa de concentrare a jucătorilor săi. O să vedem în meciul retur, diferența e destul de mare. Mai sunt câteva zile poate se întâmplă un miracol, cine știe. Din păcate am pierdut la scor prea mare. De fapt nu trebuia să pierdem. Sunt mai mulți factori, Miskovic a debutat… Am jucat bine 20 de minute, dar pe final am comis-o. Am stabilit un lucru la time out și am făcut altceva pe teren. Am primit trei coșuri de trei puncte la trei faze consecutive, acolo s-a rupt, dacă nu făceam acele greșeli în apărare, puteam câștiga. Cred că am fost lipsiți de concentrare, mă aștept să și executăm când stabilim un lucru”, a declarat Bogdan Murărescu, potrivit sport9.ro

Probabil îl vom avea la meciul din campionat și ăsta a fost un aspect care a contat. Trebuia să ne descurcăm fără el și cred că ne-am descurcat… Am avut momente în care puteam să ne desprindem poate decisiv. Nici noi nu suntem obișnuiți să jucăm cu atâția români non-stop, dar ei și-au făcut treaba. În general am fost în joc, câteva minute au fost capitale. Eu sunt convins că vom câștiga unul dintre cele trei. Aș prefera victorii în ambele, putem, dar cu mai multă concentrare”, a conchis „Muri”, referitor la ucraineanul Glazyrin pe care speră să-l aibă la dispoziție cât mai repede posibil, acesta trebuind să reobțină viza pentru România.

Returul va avea loc vineri, în 9 ianuarie, în Trivale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!