Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Murărescu: „Nu mi se pare normal ca în secolul 21 să se joace pe tartan”

Eduard Popa

Eduard Popa
17.10.2017

poli iasi timba

Partida din primul tur al Cupei României dintre Poli Iași și Timba Timișoara se va juca miercuri, cu o întârziere de două săptămâni.

Meciul se va juca însă în condiții speciale, pe un teren de tartan. Antrenorul oaspeților, Bogdan Murărescu, nu s-a arătat deloc încântat de acest lucru:

„Nu mi se pare normal ca în secolul 21 să jucăm un meci oficial de Cupă pe tartan. Sunt niște condiții minime de la care nu trebuie să se facă rabat. La mijloc se află sănătatea jucatorilor. Această suprafață crește riscul de accidentare al jucătorilor. Nu cred că este normal, pentru că s-a mai dat o derogare anul trecut pentru echipa de fete a Iașiului și până anul ăsta nu s-a schimbat nimic. În fine, asta e. Noi mergem să jucăm și să câștigăm.”

Cât despre duelul cu ieșenii.

„Mă aștept la un joc echilibrat din care îmi doresc să ieșim învingători. Cred că avem capacitatea de a câștiga această dublă manșă și să intrăm în Final 8. Iașiul este o echipă interesantă, capabilă, care are în componență jucători buni. Suntem conștienți că nu ne va fi ușor, însă am încredere în jucătorii mei.”

Partida dintre Poli Național Iași și BC Timba Timișoara se joacă miercuri, de la ora 19:00.

*foto: facebook Timba

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe oreo :

    Oreo
    Adevarate vorbe ale antrenorului timbei. Este o rusine sa se joace in asemenea conditii. Ori se schimba, ori sa lase locul altui oras mai capabil

    cu 6 ani în urmă (18.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!