Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Murărescu: „Sperăm să ne continuăm forma bună de la finele turului”

Dan Oancia

Dan Oancia
05.01.2015

BC Timba Timişoara va debuta în noul an, pe teren propriu, în sferturile de finală ale Cupei României, împotriva celor de la BCM U Piteşti. „Urșii” au trecut în optimile de finală în dublă manșă de CS Universitatea Cluj Napoca, în vreme ce argeșenii au făcut instrucție cu Gaz Metan Mediaș, echipă pe care Timba a învins-o în LNBM, în ultima etapă din 2014.

În ciuda faptului că o calificare în Final Four-ul competiției nu a reprezentat la startul sezonului un obiectiv care trebuia îndeplinit, Bogdan Murărescu nu spune nu unei astfel de realizări.  E o dorință, nu e sfârșitul lumii dacă nu ne-am califica. E de fapt o triplă cu Piteștiul, pentru că urmează și partida de campionat din deplasare. E o dublă foarte grea în Cupă, jucăm cu echipa de pe locul 3. Noi credem însă în șansele noastre. Sperăm să câștigăm primul joc”, a declarat antrenorul Timbei, potrivit sport9.ro.

”Bineînțeles, sperăm să continuăm forma bună de la finele turului. Dar eu cred că echipa va câștiga multe jocuri în partea a doua a campionatului. E clar că lipsa meciurilor pot afecta forma, dar nici Piteștiul nu a jucat. Ei au multe pericole, vor juca într-o rotație normală pentru că îl au pe Fraseniuc, care are și cetățenie română. Noi vom juca ușor diferit față de formula din campionat. Dar și noi ne-am folosit jucătorii români în diferite situații. Piteștiul va avea însă un avantaj din acest punct de vedere”, a conchis Bogdan Murărescu, referitor la faptul că în partida din Cupa României sunt obligați să folosească cel puțin un jucător roman.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!