Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Popa: „Trebuie să venim mai motivați decât data trecută”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.11.2022

Bogdan Popa: „Trebuie să venim mai motivați decât data trecută”

Naționala de baschet masculin a României se pregătește pentru cea de-a doua fereastră în precalificările pentru EuroBasket 2025, primul meci din această perioadă fiind programat joi seara, 10 noiembrie, în Cipru.

Înaintea acestui joc, am stat de vorbă cu Bogdan Popa, extrema de forță a celor de la CSM Petrolul Ploiești.

„Cu siguranță ne așteaptă două meciuri foarte grele și sperăm din tot sufletul să dăm ce avem mai bun și să venim cu două victorii acasă. Trebuie să venim mai motivați decât data trecută. Avem deja două înfrângeri și sperăm din suflet și trebuie să câștigăm ambele jocuri.”

Bogdan are un start foarte bun de sezon alături de CSM Ploiești. El are medii de 8.4 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă în debutul stagiunii. El a fost convocat la națională chiar cu o zi înaintea reunirii lotului.

„Când am primit vestea convocării intrasem deja în pauza competițională și auzisem că colegii mei de la echipa națională, de pe postul meu, este posibil să nu reușească să vină din cauza unor accidentări și mă gândeam că este posibil să fiu chemat. Important este să respecți sistemul de jocul, iar jocul va veni către tine. Avem scheme de joc pentru toată lumea. Cred că nu trebuie să mă impun eu personal în jocul echipei, cred că va veni de la sine, cu niște apărări bune, câteva contre și cred că așa va veni jocul către mine.”

Duelul de la Nicosia, din Eleftheria Sports Arena, va avea loc joi (10.11) începând cu ora 19.00 și o să fie transmis pe YouTube FIBA - The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!