Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Popescu a înviorat jocul lui BC CSU Sibiu în ultima etapă din Top 6

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.04.2018

Liderul Ligii Naționale de Baschet Masculin a avut parte de o partidă extrem de dificilă pe teren propriu cu CSM CSU Oradea. BC CSU Sibiu a fost dominată clar în prima repriză a confruntării cu echipa bihoreană, interval în  care a avut un deficit de 10 puncte. După pauză lucrurile au stat altfel, în mare măsură și datorită lui Bogdan Popescu, cel care a avut un aport important de pe banca de rezerve. La final, BC CSU Sibiu avea să se impună la limită, scor 93-92.

Înaintea meciului cu CSM CSU Oradea, Bogdan Popescu s-a confruntat cu probleme la spate și antrenorul Dan Fleșeriu nu era pregătit să-l folosească în acest joc. Desfășurarea jocului l-a forțat pe tehnician să apeleze la serviciile veteranului care va împlini în luna noiembrie vârstă de 40 de ani.

Bogdan Popescu nu a dezamăgit și a venit de pe bancă cu 12 puncte și o recuperare în 17 minute jucate. Extrema de forță a înscris 3 coșuri din 5 aruncări de la 2 puncte și 2 din 2 de la 3 puncte. Popescu a acumulat un indice al eficienței de 11 unități și un +12 la capitolul „+/-”, cel mai bun sibian la acest capitol.

În acest sezon, Bogdan Popescu a bifat 23 de partide pentru BC CSU Sibiu în Liga Națională de Baschet Masculin. El totalizează 5.8 puncte și 2.7 recuperări în aproape 15 minute petrecute pe parchet.

foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!