Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Popescu: "BC Mureş este o echipă cu foarte multă experienţă. ÎI respectăm dar nu ne temem de ei"

Eduard Popa

Eduard Popa
10.01.2016

bogdan popescu

SCM Universitatea Craiova se va deplasa la BC Mureş pentru meciul din tur în sferturile de finală ale Cupei României.

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai craiovenilor, Bogdan Popescu, şi-a exprimat opinia cu privire la duelul cu BC Mureş Târgu-Mureş.

"Dupa părerea mea dubla cu Mureșul va fi extraordinar de grea. Mureșul este o echipă foarte puternică şi noi am simțit-o pe pielea noastră, pierzând acasă. în plus acum l-au achiziționat şi pe Mohammed un jucător foarte foarte bun care știe foarte bine liga noastră. De asemenea, este o echipă cu foarte multă experienţă, o vom trata cu respect dar nu şi frică. Vor merge la Mureș să luptăm şi să câştigăm ca să ne facem viaţa mai ușoară la meciul de acasă. Vrem să trecem mai departe şi ne dorim să jucăm în Final Four. Ar fi o bucurie enormă nu numai pentru club cât şi pentru oraș să putem să jucam acest Final Four."

Popescu şi-a exprimat de asemenea opinia cu privire la importanţa avantajului terenului propriu în dubla cu BC Mureş, dat fiind faptul că returul va avea loc pe teren propriu, la Craiova.

"Avantajul terenului propriu va fi important atât pentru ei cât şi pentru noi. La fel ca ei şi noi avem fani indicați care ne susțin foarte mult. Sper să vină cât mai mulţi la meciul retur şi să ne încurajeze cât mai tare! Hai Craiova!", a declarat Bogdan Popescu pentru totalbaschet.

Duelul dintre BC Mureş şi SCM U Craiova se va juca astăzi de la ora 20:00, la Sala Sporturilor din Târgu Mureş. Partida va fi difuzată şi pe Digi Sport 2.

*foto: sportuldoljean

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbbaschet :

    bravo
    Cu Djurasovic ai vrut sa te lupti de te-ai luat de el, pe banca ?

    cu 8 ani în urmă (10.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!