Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Popescu: ”Cea mai uşoară competiţie e Cupa României!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
03.01.2013

Cea mai uşoară competiţie e Cupa României, anul acesta câştigăm două meciuri şi intrăm în Final Four. Dar (meciul cu Sibiul, n.r.) va fi poate cel mai important sau cel mai tare meci pe care l-am jucat la Timişoara, pentru că noi ne-am dorit în primul rând să câştigăm un trofeu, Cupa e cea mai accesibilă pentru că nu sunt foarte multe meciuri şi e foarte frumos. Cum a fost acum câţiva ani când Timişoara a câştigat Cupa şi ce bucurie a fost când băieţii au fost pe stadion, e o chestie frumoasă, a declarat Popescu conform banatsport.ro.

Pierdea Finalei Cupei 2012 a fost un moment dureros pentru jucătorul în vârstă de 35 ani. Popescu vrea să își ia revanșa în acest an considerând că echipa este mai puternică decât în urmă cu un sezon iar pretențiile sunt pe măsaru valorii.

În Cupă a fost frumos că am ajuns în finală, dar e dureros să pierzi, acum, la ce echipă avem şi la ce pretenţii sunt, trebuie să ajungem sus, unde ne e de fapt locul. Noi voiam să câştigăm ambele jocuri cu Sibiu, nu contează la ce scor, dar vă daţi seama că având 12 puncte cu 5 minute înainte de final şi să nu ţii de rezultat, mai ales acasă, din păcate nu am reuşit să ţinem acea diferenţă

Popescu nu vrea să dea însă pronosticuri pentru acest sezon, din exepriența sezonului trecut învățând că este foarte ușor să răstorni calculele hârtiei.

Am mai zis înainte când mergeam la Final Four că o să câştigăm şi din păcate am venit cu o cupă mai mică, acum nu mai zic nimic, mergem la victorie, a mai spus Popescu pentru sursa citată.

Partida retur din sferturile de finală ale CRM dintre BC Timișoara și CSU Atlassib Sibiu este vineri, de la ora 18, live pe DigiSport 1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!