Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Țîbârnă rămâne jucătorul lui SCM U Craiova

Bogdan Țîbârnă rămâne jucătorul lui SCM U Craiova

SCM U Craiova se va baza pe serviciile lui Bogdan Țîbârnă și în stagiunea 2022/2023. Pivotul român rămâne alături de gruparea din Bănie, alături de care va petrece al 4-lea sezon consecutiv, după cum indică informațiile noastre.

În vârstă de 30 de ani, Țîbârnă măsoară 2.11 metri și este un jucător de poziția 5. El și-a început cariera la CS Otopeni, după care a trecut pe la CSA Steaua și CSM CSU Oradea înainte să ajungă la Craiova.

În stagiunea recent încheiată, Țîbârnă a jucat 32 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 5.1 puncte, 2.7 recuperări și 1.3 pase decisive în 17 minute și jumătate petrecute pe parchet. El a încheiat cu procentaje de 67.2% de la 2 puncte, 46.9% de la 3 puncte și 66.7% de la linia de pedeapsă.

Bogdan Țîbârnă a strâns 335 de partide în eșalonul de elită al României și alte 48 de prezențe în Cupa României.

SCM U Craiova nu a făcut niciun anunț referitor la sezonul viitor în ceea ce privește echipa de baschet. Trupa olteană va fi antrenată  în continuarea de Vitaly Stepanovski.

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii