Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Țîbîrnă, după duelul cu CSU Sibiu: „Nu mă așteptam să câștigăm așa ușor”

Bogdan Țîbîrnă, după duelul cu CSU Sibiu: „Nu mă așteptam să câștigăm așa ușor”

SCM Universitatea Craiova a ajuns la nouă victorii în Liga Națională de Baschet Masculin, după succesul obținut luni (31.01) pe teren propriu împotriva lui BC CSU Sibiu, cu 88 la 76.

Al doilea marcator al oltenilor, Bogdan Țîbîrnă, a totalizat 13 puncte, pe lângă reușite având și 4 recuperări respectiv 2 assist-uri în 15 minute petrecute pe parchet, totul pentru un indice al eficienței de 19 unități.

La final, pivotul Craiovei a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului:

„Ne bucurăm că am reușit să jucăm după această perioadă de inactivitate. Chiar am făcut o mică glumă cu băieții în vestiar, că poate se întâmplă ceva, se ia lumina sau ceva. Mă bucur că am reușit să câștigăm și, sincer, nu mă așteptam să câștigăm așa ușor. Mă bucur că toți băieții au jucat motivați și am reușit să ne impunem.

Nu urmăresc în principal punctele. Atât timp cât câștigăm, pot să înscriu și 0 puncte, și 2 puncte și 15 puncte. Important e să câștigăm.”

Întrebat dacă a fost meciul cu Sibiul o rampă de lansare pentru ce urmează în perioada următoare, experimentatul jucător a adăugat următoarele:

„Nu știu dacă au reușit să programeze unele partide restante. Am fi vrut să jucăm joi (n.r. 3 februarie) cu Dinamo, însă am înțeles că nu e posibil. Noi ne vom antrena, sperăm să jucăm la Galați și să nu mai intervină ceva, să reușim să legăm câteva meciuri pentru a fi în formă pentru Final Four.”

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!