Stiri Cupa României Masculin

Bojan Subotic, înaintea meciului de la Oradea: „Sarcina noastră este să jucăm mult mai bine decât am făcut-o acasă”

Bojan Subotic, înaintea meciului de la Oradea: „Sarcina noastră este să jucăm mult mai bine decât am făcut-o acasă”

CSM CSU Oradea și Szolnoki Olajbányász se întâlnesc miercuri, 17 noiembrie, de la ora 20.45 în ultima etapă din Grupa H a FIBA Europe Cup. Ambele echipe depind de rezultatul meciului FC Porto - Legia Varșovia, care se va desfășura în același timp cu duelul din Arena Antonio Alexe.

Înaintea disputei de la Oradea, Bojan Subotic a oferit câteva declarații. Extrema de forță din Muntenegru a lăudat formația bihoreană și nu se așteaptă la un meci ușor în România:

„Întâlnim CSM Oradea, un adversar foarte bun, care joacă un baschet de calitate, lucru pe care l-a arătat aici, la Szolnok, în meciul tur. Cu siguranță nu o să avem un meci ușor, dar sarcina noastră este să jucăm mult mai bine decât am făcut-o acasă. Încă avem șanse de calificare, dar nu stă totul în mâinile noastre. Trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi și trebuie să câștigăm meciul de la Oradea și vom vedea ce se întâmplă la Porto cu Legia Varșovia”, a declarat jucătorul muntenegrean pentru canalul de YouTube Szolnoki Olajbányász.

Subotic și-a trecut în cont medii de 10.8 puncte, 4.8 recuperări, 2.5 pase decisive și 2 intercepții în puțin peste 31 de minute petrecute în medie pe parchet în patru apariții.

Oradea are 2-3 bilanț în FIBA Europe Cup, iar Szolnok 1-4 înaintea ultimei etape.

 

*foto: fiba.basketball/europecup

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!