Stiri Cupa României Masculin

Bozhidar Avramov: „Sper că ne vom califica”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.03.2015

Bozhidar Avramov, bulgarul lui CSU Asesoft Ploiești a prefațat partida pe care echipa sa o va desfășura marți, 17 martie, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei Românie în compania lui BC Timișoara. Fundașul ofensiv se așteaptă la un meci mai dificil față de cel din campionat contra timișorenilor:

„Cred că va fi un meci și mai dificil în special datorită faptului că se joacă pentru accederea în Final 4-ul Cupei. Ei vor veni cu siguranță și mai motivați să ne învingă, deci trebuie să fim pregătiți pentru orice. Toți jucătorii lor sunt periculoși. Pot spune că se cunosc foarte bine unul pe altul și formează o echipă foarte experimentată.”

Întrebat dacă consideră una dintre echipe favorită, jucătorul venit în această iarnă la Ploiești consideră că această dublă este deschisă oricărui rezultat:

„Nu cred că există o favorită și în special în cupă, care este ca un turneu și poți pierde primul meci și apoi mergi acasă unde poți reveni dar prima dată noi trebuie să ne facem treaba ca o echipă și sper că ne vom califica.”

Întrebat despre cum s-a acomodat la Ploiești, Bozhidar Avramov ne-a oferit un răspuns elocvent:

„Mă simt excelent încă din prima zi când am ajuns. Toată lumea m-a acceptat în această organizație, în această familie și toți colegii mei și staff-ul tehnic m-au făcut foarte rapid să simt că fac parte din aceasta.”

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!