Stiri Cupa României Masculin

Brandon Brown: „Am obținut o victorie mare acasă”

Brandon Brown: „Am obținut o victorie mare acasă”

U-BT Cluj-Napoca a învins miercuri seara (15.12) cu 104 la 94 formația italiană Happy Casa Brindisi în etapa a 5-a a Grupei G din Basketball Champions League. Rezultatul califică mai departe din cvartet formația ardeleană, miza ultimului meci fiind clasarea pe prima poziție în grupă.

La finalul partidei, conducătorul de joc Brandon Brown a fost prezent la conferința de presă, unde a început prin a spune că este mândru de echipa sa pentru acest meci câștigat:

„Brindisi este o echipă foarte bună, talentată și cu lot valoros. Ne-am dorit să protejăm terenul propriu, să fim disciplinați, să punem în practică aspectele la care am muncit întreaga săptămână și să avem încredere unii în ceilalți. Știam că va fi un meci al run-urilor și că au aruncători buni de 3 puncte. Am obținut o victorie mare acasă, sunt mândru de grup. Până acum, această aventură este ca un maraton. Oricât am fi de mândri, ne vom întoarce la muncă la fel de serioși.”

Întrebat cum a fost să joace cu fani în tribune, sportivul a răspuns:

„A fost minunat! N-am avut fanii alături de ceva vreme și să ai atmosferă e distractiv. A readus o stare de normalitate. Te simți viu într-o asemenea atmosferă.”

Americanul spune că știa ce stil impune Brindisi:

„După cum am spus, baschetul e un joc al run-urilor. Avantajele pot dispărea repede, dar se pot forma rapid de asemenea. Știam că o echipă cum e Brindisi poate schimba momentul foarte repede cu aruncări de 3 puncte, cu oameni precum cei doi Perkins. Știam că trebuie să avem încredere unii în ceilalți, știam că ne așteaptă un meci dificil, cu suișuri și coborâșuri, și eram conștienți că trebuie să le oprim momentele bune, ceea ce am și făcut.

Brown a încheiat cu 17 puncte marcate (4/10 din acțiune, 6/7 de la libere), 10 pase decisive, 3 intercepții și 2 recuperări.

*foto: championsleague.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!