Stiri Cupa României Masculin

Brandon Brown este noul conducător de joc de la U BT Cluj-Napoca

Brandon Brown este noul conducător de joc de la U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca a anunțat transferul unui nou conducător de joc. Este vorba despre Brandon Brown, jucător care sosește din prima ligă a Franței, de la Boulogne-Levallois Metropolitans.

Înalt de 1.86 metri, Brown va împlini 32 de ani pe 14 august, anul curent. El este un jucător care evoluează pe poziția 1.

În sezonul 2020/2021, Brown a jucat 25 de partied in Jeep Elite Pro A și a avut medii statistice de 7.9 puncte, 1.2 recuperări și 3.1 pase decisive cu procentaje de 50.8% din acțiune, 49.3% de la 3 puncte și 77.5% de la linia de fault. Tot în sezonul precedent, Brown a bifat 12 apariții și în EuroCup, unde a strâns în medie pe meci 7.5 puncte, 3.0 pase decisive și 1.8 recuperări.

În cariera sa, Brown a mai evoluat în Europa la BC Nizhny Novgorod, Balkan Botevgrad, Trefl Sopot, Siarka Tarnobrzeg, King Wilski Morski Szczecin și Omonia Nicosia.

Brandon Brown a absolvit la University of Montana Western. Primul său amgajament profesionist a fost în Australia la Mount Gambier Pioneers. El a avut experiețne și în Brazilia, unde a jucat la Rio Claro și Basquete Cearense.

45 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ..
    Pare un jucator pe stilul lui Wright si implicit a lui Silva. Cu acest transfer cred ca e tot mai clar faptul ca Watson o sa fie rezerva pe PG in acest sezon. Ma bucur ca Petrica nu o sa mai fie nevoit sa acopere si aceasta pozitie.
    Cred ca e un improvement fata de Wright. Din videouri, Brown pare un jucator mai decisiv si mai hotarat pe patrundere si in plus pare ca face mai bine partea de pick&roll care ajuta mult cand il avem pe Stipanovic in teren.

    Tot speram la un PG sarb, dar se pare ca mai trebuie sa astept inca un sezon pentru asa ceva.

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Incepe
      Olimpiada de vară a vizionărilor de video !
      Toți numai unul și unul ! Și mă refer la toți jucătorii noi de la toate echipele...

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Asa-i! Nu ai cum altfel sa iti faci o parere. Statistica + ceva video-uri daca ai noroc.

      Oricum, eu nu vreau sa se inteleaga ca sustin faptul ca Brown e un jucator rau/nepotrivit. E chiar bun pentru ce avem nevoie, iar faptul ca avem backup chiar decent la PG e o raritate in ultimele sezoane pentru noi.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Din tot sufletul
      îmi doresc să nu mai avem parte de accidentări in perioada de pregătire, că destul ne-am entuziasmat în ultimii 3-4 ani. Iar din perioada cantonamentelor am început să ne dezumflăm și să aducem tot felul de improvizații.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Da, ai dreptate! Sa speram ca trecem de perioada de pregatire fara accidentari.

      Inca mii ciuda ca nu am apucat sa-l vedem pe Brandyn Curry in meciuri oficiale. Acela e genul de PG care imi place si a fost printre putinii jucatori pe care i-am transferat in plin ascensiune dpdv al calitatilor si al carierei.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      @TitiAcs & @Benjamin
      Ați pus punctul pe i la treaba cu accidentările...

      Foarte, foarte ușor uită unii (Sau au ignorat total) cum în fiecare an dintre ultimii 3 am avut câte un dezavantaj major din cauza unor accidentări în pre-sezon...

      2018 - 2019 - Moldoveanu
      2019 - 2020 - Brandyn Curry (ce PG puteam avea!!!)
      2020 - 2021 - Zganec

      Plus, eternele accidentări ale lui Kuti, care au însemnat pierderea un român valoros (nu mai zic de buget cheltuit cu el... )

      Așadar noi trei ani la rând am pornit cu o strategie și un lot. Apoi ne-am trezit imediat cu toate date peste cap, plus pierderi financiare (bani cheltuiți pe jucători care nu jucau)... plus situația de ”caută să aduci ce-i mai ok din ce naiba a mai rămas pe piață nesemnat”... sincer, e nedrept că nimeni nu se gândește în ce situație a fost mereu managementul din cauza chestiilor ăstora (asta legat de fazele de genul - vai ce selecție slabă s-a făcut, vai ce jucători praștie avem, etc).

      Concluzie - tot ce sper, e să nu se mai accidentez nimeni! Să avem un lot valid și să mergem bine de la început!

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Primul
      a fost Domercant, accidentat la al doilea antrenament. Ar fi fost cel mai bun baschetbalist străin ce a evoluat în Romania ( dacă nu mă înșel încă în TOP 25 scoreri în Euroligă.) Am apucat să-l văd doar lunînd masa la Winners !

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      Ah, da!
      Am și uitat de Domercant... 2017-2018... așadar ultimii 4 ani...

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Jojo Mojo :

    Nu stiu ce sa zic....
    Statisticile nu sunt grozave....vedem daca va fii o imbunatatire. Pare a avea ceva mai multa experienta ca Wright...

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca caatmark:

      @Eric Lukas
      Pai is in campionatul Frantei. Si daca ai un backup cu care share-uiesti cam egal minutele nici nu prea ai cum sa ai cifre mai mari. Dar procentajele par super 49 % la 3 pt ii wow(si 50% per total). Aveam nevoie de un shooter pur sange

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca caatmark:

      Statisticile
      Statisticile nu spun intodeauna tot adevarul. Parerea mea.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Statisticile sunt și ele bune
      la modul general. Sunt niște instrumente de măsură și control. Eu am altă problemă : nu-mi plac jucătorii care dau 18 puncte pe meci dar adversarii marchează 20 din turnover-urile respectivului. Și asta nu ne spune nicio statistică.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca caatmark :

    Nasol ca pleaca Wright
    Se merge pe experienta la pozitia de PG. Si la el si la Watson. Pacat ca pleaca Wright. Dar asta e. Poate se adapteaza si reusim sa-l tinem cativa ani ca deja am schimbat cam des la pozitia asta. Cred ca urmeaza in cateva zile inlocuitorul lui Edwards. Tarolis zicea cineva aici ca mai are un an. Ar fi super.

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca L M :

    ...
    Din pacate tot slab pare... Din statistici... Adica nu exceleaza nicaieri...In orice cupa europeana vom juca, nu cred ca o sa fie decisiv. Vargas, Dixon, Wright, Kerron Johnson peste el clar. De Hickey nici nu mai vb.
    Asteptam ceva spectaculos in continuare din partea conducerii.

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    nu stiu
    ce video-uri de prezentare ati vazut cei care spuneti ca este sub Wright. Mie mi se par peste Wright. La skill, viteza si nu in ultimul rand, si cel mai important dupa parerea mea, la atitudine. Adica lui Wright clar ii lipsea increderea, zvacul.
    Eu zic ca e un transfer reusit. Bine, nu-i vreo bomba, dar nu-i nici rau. Dupa video-uri si statistica. Care statistica e facuta in prima liga din FR. Nu stim în cate minute a facut linia asta statistica. Poate a fost rezerva de PG acolo.

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    a intrat titular
    in 7 jocuri din 25 si a jucat total 469 minute în 25 jocuri. Medie 19 minute pe joc.

    aproape 50% 3p și 80% libere. pare chiar ok.

    https://www.lnb.fr/fr/pro-a/statistiques-joueur-40.html?player=A62403

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      da
      e foarte ok daca te uiti cum trebuie pe cifre.
      sezonul 2019-2020 14p medie pe meci VTB si Champios League!!!
      dar probabil sunt fani ai clujului care-l asteptau pe larkin si de-aici dezamagirea...

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • Benjamin:

      ..
      Da, statistica arata bine. E mai experimentat decat Wright si asta o sa ne ajute. Era de asteptaat sa nu aducem cine stie ce jucator pe PG (cineva il mentiona pe Hickey) avand in vedere ca deja l-am adus pe Watson. Eu zic ca e suficient pt ce avem nevoie. Evindet, ramane de vazut ce mai aducem pt ca e clar ca ne mai trebuie macar un jucator care sa fie mai decisiv din punct de vedere al impactului in joc.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      factorul
      wow lipseste, dar tocmai asta poate crea surpriza. Pentru intern ticks the box in schimb pentru BCL s-ar putea sa fie la limita. Sunt curios daca ramane Tarolis ca vazusem si un comment cum ca e dat dus dar altele mentionau ca ar mai avea un an.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    Raspunde
  • uplifter :

    Cluj
    Mie nu-mi vine sa cred ce citesc aici.
    Dacă am ajuns sa strambam din nas la un jucător cu experienta mare și la nivel de prima liga din Franța sau Polonia plus VTB sau EuroCup înseamnă că ori suntem superficiali și nu ne-am uitat bine pe CV-ul și statisticile omului, ori pretențiile noastre pleacă de la un Teodosic în sus.

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Bine punctat
      Și eu zic că e o achiziție bună pentru nivelul nostru actual ( intern și extern). Pe de altă parte e bine să ne dorim ceva mai mult, dar aici intervine factorul BĂNUȚ și cît e dispus sponsorul să cotizeze.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      Factorul BĂNUȚ
      Te întreb tocmai pentru că ești printre cei mai cerebrali (după părerea mea) care comentează aici - crezi că pretențiile financiare ale unui jucător sunt aceleași indiferent de liga în care joacă?

      Să fiu mai clar vin cu un exemplu: vine o ofertă de 100 de euro de la 3 cluburi:

      - U Cluj
      - Pallacanestro Varese*
      - CB Gran Canaria*

      Ce echipă va alege jucătorul, având în vedere că sunt 3 oferte financiare identice?

      Eu sunt 100% convins că pentru a aduce un jucător în România trebuie ca U să plătească semnificativ peste cât plătesc alții în alte campionate. Așadar 100 de euro în campionatul nostru înseamnă, de fapt, mai puțin decât 100 de euro în cel al Italiei, Franței, Germaniei, Spaniei, etc.


      *Am ales aceste duă echipe pur la întâmplare

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • Ricardo:

      Brown
      Nu stiu daca in ultimii 10 ani am mai vazut un pg cu o asemenea calitate si experienta. Șut de 3 redutabil si o medie a paselor de peste 5 pase decisive în BCL si Liga VTB!!!!!!!!!! Pătrunde bine si are o viziune bună asupra jocului cu pivotul! Nu sunt nici pe departe un suporter al Clujului ca sa laud o miscare a lor dar stiind jucatorul si vazandu-l încă de pe vremea când juca la BALkAN va zic ca este o afacere bună. Incep sa creasca sansele la accederea în BCL . A început să se pregătească ce spuneam acum câteva zile.... Se copiază modelul Burgos cu un buget adaptat României dar totusi mare si generos!

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      @hunterU
      atît timp cît exista cetățeni americani sau europeni ( nu numai sportivi) care se miră că avem internet în Romania, alegerea este ușoară. Dacă-ți place marea te duci în Canare, dacă-ți place istoria sau arta te duci la Varese. În schimb dacă-ți place ”aventura” în necunoscut vii la Cluj. E clar că la oferte egale alegi siguranța. De aceea, zic eu, că un UNTOLD sau Electric Castle duc numele Clujului și al României peste tot în lume , iar tinerii încep să înțeleagă că Romania nu este doar Dracula , Nadia, Ilie , Hagi sau dame de consumație. Așa ca un exemplu : ce întreabă ”reporterul” de sport la aeroport pe un sportiv tocmai ajuns în Romania ? - Ce zici, îți plac fetele ”după” aici ? Că avem obiceiul să ne-o servim și singuri !
      În altă ordine de idei , cînd am spus factorul bănuț, m-am referit și la posibilitățile sponsorilor români, la dorințele lor și la cît sunt dispuși să ” piardă” ! Personal nu am agreat și nu agreez modelul Asesoft, adică ORGOLIUL dus la paroxism, bag bani așa în neștire , doar doar mă fac plăcut ! Ca apoi să se aleagă praful. Un sponsor adevărat urmărește latura de business prin marketingul creat de activitatea sponsorizată ( sport , cultură, educație, sănătate - că am avea nevoie de sponsori și aici).

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      @TitiAcs
      De acord cu ce ai scris.

      Adevărul e că mulți jucători, în ultimii ani, au declarat public că realitatea vieții din Cluj / România e mult peste așteptările / informațiile pe care le aveau. Ceea ce, până la urmă, e bine... avem și noi fanii contribuția noastră, prin felul în care alegem să ne suținem echipa, cum ne raportăm la jucători, etc... dar cred că un merit foarte mare îl au cei din club care lucrează la treaba asta...

      Marketingul ne ajută foarte foarte mult, dincolo de elemtnul de legătură dintre echipă/club și suporteri. Faptul că avem o continuitate a comunicării publice, contantă și destul de profesionist realizată, contează mult pentru imaginea noastră în afară. Adică pentru oricine e ușor să ia facebook / instagram / site și să vadă că se întâmplă chestii, de mult timp, etc. Și toate într-un format / formă care (fără nicio urmă de lipsă de respect pentru alții) este mult peste orice altceva asemânător există acum în România. Asta nu doar pe baschet, ci în general. Chiar consider că ce fac oamenii la marketing e profi și face cinste echipei / clubului.

      Apoi mai e și faza cu academia și că s-a jucat anul ăsta în Euroleague. (menționez la ”așa da, bravo!” decizia de-a colabora cu + a include și 3 de la Oradea în lot) Ok, s-au pierdut meciurile. Pentru cine le-a văzut, însă, știe că la Partizan nu ne-am lăsat ușor iar pe ruși chiar puteam să-i batem. Dar dincolo de rezutlatele meciurilor, participarea aia contribuie și ea la imagine, la ”awareness”.

      Și în final... noi comentăm pe-aici, unii zic de bugete și de cum sunt cheltuiți banii, de cine e ok cine nu etc... dar, una peste alta, ăia din management (mult huliții Silvă și Cuic, Cristescu, etc) cred cu sinceritate că se străduiesc să facă ce e mai bine. Și ce SE POATE face, totdată! Sunt convins că mai sunt și foarte multe lucruri pe care nu le știm, chestii care sigur nu-s faine (poate chiar de fapt foarte nasoae). Și e ok, nu putem avea pretenția să știm noi toată bucătăria internă a clubului.

      Dar, ca să concluzionez, eu zic că se face bine ce se face cu banii... am încredere în oameni și cred că un pic de răbdare nu ne strică, dacă vrem ceva care să fie sustenabil pe termen lung.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    Raspunde
  • pipzn :

    Am vazut
    doar filmuletul de prezentare de pe site-ul oficial a lui "U" si putin din statistica de pe site-ul dat de studentU. Deci un fel de, la "prima vedere"
    -pentru campionatul nostru si nivelul de Fiba Europe Cup cred ca e suficient. Pentru nivel mai sus, nu stiu.
    -eu cred ca, in baschet, la 32 de ani ar cam trebui sa fie nu numai experimentat ci cam la apogeul carierei (valabil pentru orice jucator)
    -procentaj impresionant de la 3 si, mai mult, pare sa inscrie cu usurinta de la peste 1 m distanta fata de semicerc. Asta ar putea aduce niste avantaje bune: o aparare adversa mai avansata ca sa il apere si lasat mai mult loc liber pentru patrunderi (Guzman, Richard) si/sau combinatii cu pivotul. Si inca ceva: cea mai mare parte a sezonului trecut nu am avut probleme cu cosurile de 2 ci cu cele de 3. Daca reusim sa pastram procentajele de la 2 si el va ajuta cu cosurile de 3 ar trebui sa fie bine.
    -(daca am calculat bine): medii pe meci: 1,84 mingi pierdute si 3,12 pase decisive, deci e pe plus

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Transfer foarte bun
    La fel ca și alții care au comentat aici înainte (@studentu, @uplifter, @TitiAcs, @pipz) mă raliez clar opiniei că e un transfer foarte reușit. Am văzut atât statisticile din Franța de sezonul ăsta (bune, având în vedere contextul) precum și cele de la Nizhny (foarte bune!).

    Am căutat un pic despre el și cred că excelează (da, folosesc termenul cu simț de răspundere) la capitolul caracter și viață extra sportivă (inclusiv partea cu familia). Ceea ce este, după părerea mea, absolut determinant pentru constanța și stabilitatea unui sportiv.

    E un jucător clar peste nivelul lui Wright, mult mai ok decât Dixon (și skill și caracter), mai bun decât Kerron (pentru că dă mai bine de 3 și are un plus de dinamică), și un pic peste Vargas (care nu avea aceeași explozie).

    Păstrând proporțiile (<--- aș face bold aici, ca să sară în ochi), are un stil ce aduce a Larkin. Ceea ce, cred, ar face foarte interesant un parteneriat cu Petrică + Guzman + încă un alt jucător bun de 2-3. Asta fără să mai zic de pick&roll cu Stipanovic și cine va mai veni pe 4-5.

    În concluzie, un transfer foarte reușit și n-aș putea fi mai în dezacord cu alți câțiva ce au mai comentat pe aici cum că nu-i ok.

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Tarolis
    Era semnat pe 2 ani in 2019. Acum ii expira contractul. Exista și pe baschet.ro Știrea din 2019

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021) Raspunde
  • KK Crvena Zvezda Telekom Alex Popa :

    Transfer excelent
    Un jucator care e backup intr-un campionat tare la noi fara probleme e adus sa fie principal, diferenta intre Romania si campionatele puternice e destul de mare

    De exemplu Planinic inainte sa vina la Cluj, la Stelmet Zielona Gora era backup, echipa ce a avut in acel sezon buget de 3 milioane de euro(si aparent nu a fost de ajuns pentru acel sezon) si au terminat pe locul 12 din 14 echipe. Dupa un sezon Planinic a fost considerat prea scump de asta a venit Stipe. In ultimul sezon Stelmet a avut buget pe la 4.5 milioane(poate de 3 ori fata de cat are Cluj) si au terminat pe 6. Trebuie mentionat ca autohtonii lor sunt mult mai pretentiosi financiar( dar justificat, Polonia e in Top 20 ca echipa national, parca locul 13-14 in clasamentul Fiba)

    E greu sa aduci un pg care sa fie principal dintr-un campionat tare. Iar campionatul Romaniei nu e China unde strainii merg pentru ca se plateste la fel ca in Euroliga.

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Sunt uluit,
    multi considera ca e un transfer slab si ca este sub Wright . Pai bietul Wright era cel mai slab la arucarile la cos, si nu era nici un coordonator de exceptie, tinea mult de minge si in rest nimic deosebit . Acum vine unul cu experienta in cupele europene si in campionate puternice, cu procentaj de aproape 50% la aruncarile de 3 pct, si tot nu e bine .?!

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca L M :

    ...
    Nu am dorit sa super/deranjez pe nici unul din voi cu remarcile mele din comentariul anterior, si sunt de acord ca Dixon, intr-adevar avea probleme de atitudine.
    Strict la statisticile din Franta, repet, nu mi se pare ca exceleaza. Ca procenteleje sunt bune, e una, dar poti sa ai 2 aruncari si sa bagi 1, si uite asa ai 50%. Ce a fost in Russia, aia e deja trecuta de mult. La varsta lui, ar trebui sa fie mult mai decisiv, ca si fundas, ca totul porneste de la el. Zicea cineva ca nu a vazut fundas mai bun in ultimii 10 ani, la noi...Pai Dee Brown ce a fost atunci? Adica dai un ban, dar stai in fata. Stiu, haterii vor spune ca Asesoft, ca bani ca etc... Si aici sunt bani, fiti convinsi... Ca nu sunt investiti cu cap, aia e partea a doua. Uitati-va la highlights cu Dee Brown doar perioada Asesoft si Lukoil parca a fost dupa, si o sa vedeti cum se aseaza o o echipa in teren.
    Repet, daca nu fundasul e transferul spectaculos, trebuie sa urmeze, pozitia 3-4-5...unul tot o sa fie norocos.

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      ...
      Aha, acuma ești de acord că Dixon avea probleme de atitudine, dar înainte să spună cineva treaba asta ai ignorat problema...

      Eu unul nu pot să te iau în serios când citesc chestii de genul ”pare slab” sau Wright e peste el. Pe bune, faptul că scrii astea două lucruri denotă că încă mai ai de învățat chestii despre baschet.

      Apoi... treaba cu investitul banilor și cap / fără cap, etc... așadar tu ești mai cu cap decât ăștia de la UBT. Ok, you're the man... acuma, din calitatea asta de autoritate în domeniu, spune:

      - ce salariu are Brandon Brown
      - pe cine ai fi adus la banii ăia în locul lui
      - pe cine ai vedea la Cluj și pe ce bani ca și alternativă mai bună
      - ce buget ai per total la Cluj

      Așadar cifre, valori, etc. Nu părerisme și ”dai un ban dar stai în față”. Că dacă e pe bazaă de dai un ban dar stai în față și mie mi s-ar fi părut super fain să-l aducem pe Jerian Grant, de exemplu. Cam câți bani trebuia să-i dăm ca să ”stăm în față”?

      Apoi, care e treaba cu ”mult mai decisiv”?... Ce înseamnă ”mult mai decisiv”?... Exemplu, cu statistici, jucători, etc.

      P.S. cât despre asesoft (cu a)... nu știu despre ce hateri vorbești... dar oamenii normali vor spune că-i o rușine și o mizerie de echipă, un cancer al baschetului românesc care a făcut un rău pe care nu l-am recuperat încă prin distrugerea unei competiții libere și corecte (și, subsecvent, distrugerea infrastructurii naționale de echipe de juniori), o organizație construită din furăciuni cu arbitri și din tocat milioane de euro din bani publici pe care i-am plătit noi cu toții...

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca greenmachine:

      ...
      O lasam asa, ai dreptate, mai am de invatat.

      Scuze inca o data.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      ...
      ... awww... hai noh, serios? :-)... să știi că, vorba aia, passive-agressive is really overrated... da' până la urmă atâta bai să fie...

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • Ricardo:

      Brown
      Inca ceca, pătrunde, dribleaza si arunca cu ambele mâini!

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • BaschetFan:

      Baschet RO
      Vad multi care comenteaza legat de banii pe care ii primeste un jucator strain si de ce ar veni pentru aceeasi bani in Romania decat sa aleaga un campionat mai puternic in europa. Pentru ca in Romania cu 5.000 de euro pe luna traiesti diferit fata de Franta/Italia/Germania/etc. In fine nu cred ca conteaza pe cati bani vine un jucator la noi in campionat. Pierdem din vedere aspecte mult mai importante in baschetul romanesc amagiti de visul titlurilor europene pe care ni le dorim cu toti indiferent de echipa pe care o sustinem. Cu toti va doriti jucatori straini de calibru care sa poata face diferenta. Dar va intreb, de ce nu ne dorim sa gasim o solutie pentru a avea jucatori romani care sa stea in LNBM si sa faca diferenta. Pentru ca tot noi ne plangem cand vin calificari pentru Euro ca nu avem nationala, ca astia nu sunt jucatori, ca nu avem o nationala de valoare. DA PAI NU AVEM, PENTRU CA NU VISATI DECAT JUCATORI STRAINI PE BANI MULTI! Campionatul asta trebuie sa treaca printr-o perioada in care sa fim constienti ca nu vom avea un impact in BCL, EuroCup, etc ci vom avea 1-2-3 sezoane in care juniorii sunt jucati si primesc incredere. Ar trebui sa ne dorim sa vedem LNBM in care fiecare echipa sa joace 40’ cu romani tineri si nu LNBM in care fiecare se bate cu straini pe sume exorbitante ca sa castige un titlu de campion, sau cupa. Cum ar fi un compionat in care sa ai 3-5 jucatori romani la fiecare echipa care sa poata juca +30’ si sa ai nevoie de doar 1-3 straini. Cand vom ajunge in punctul acela LNBM va fi mult mai atractiva pentru suporterii adevarati ai baschetului romanesc.

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      SINCER
      Mi-ar fi plăcut ca sportul pe care l-am practicat și pe care îl iubesc să fi avut de-a lungul anilor rezultatele internaționale pe care le-a avut Handbalul, Voleiul, Rugbi-ul, chiar Poloul și chiar Hochei pe gheață ( am cochetat cu grupa A pe vremea lui Huțanu, Bașa, Hălăucă, Texe etc.) Dar nu a fost să fie, așa că tradiția e dusă mai departe în mediile studențești. Politică pentru sport nu există la nivel guvernamental. ( În schimb prin anii 80 au fost distruse sporturile de echipă în dauna celor individuale mult mai ieftine dar care aveau și rezultate).
      Așa că personal îmi doresc spectacol ( atît cît poți vedea pe viu la noi ), nu mă interesează miuțele și șușele. Pentru așa ceva sunt campionatele de juniori. Iar răbdare nu este la niciuna din părți. Păi cînd o să avem o generație care să ne scoată din anonimat ? Uite, dacă-mi spui că în zece ani, pentru mine e cam mult, dar aș accepta dacă ar garanta cineva.
      Nu știu ce gusturi muzicale ai , dar încerc o comparație. Ce preferi să-i vezi pe Coldplay anul ăsta pe Cluj Arena sau Arena Națională sau să aștepți pînă cresc puștii talentați de la Academia Voltaj ( felicitări și succes Călin ). Personal prefer Coldplay, U2 sau să-i revăd pe Depeche Mode.
      Te pomenești că introducem o lege care să spună că la 10 concerte cu puștani ai voie să aduci și Kaygo sau Rage against the Machine!
      Ptiu... că le-am dat idei la paraziții din parlament ( nu la hip-hop-eri)

      cu 2 ani în urmă (09.07.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Gen Two :

    Hai să fim serioși
    Băieți (ăștia care se plâng), vorbim de un jucător care a jucat în EuroCup sub egida Euroligii. Nu îm Fiba Europe Cup, a 4-a competiție ca valoare. Vorbim de un jucător care a jucat sfert de finală în această competiție. Vorbim de un jucător care a intrat în play-off în Franța cu echipa lui, un campionat care dă reprezentantă în Euroligă și care are 4 echipe calificate în EuroCup și una dintre ele a câștigat competiția anul trecut, Monaco. Deci în rezultat, sezonul viitor vor juca 2 echipe în Euroligă.

    Un plus imens, imens aș zice, un jucător excelent care aruncă, pătrunde, pasează și dacă o să căutați mai multe videouri cu el, se și apără decent. Știe bine cu mingea, nu are o medie mare de TO pe meci, clar peste tot ce am avut în ultimii ani (excepție Curry, care s-a accidentat, deci nu îl putem pune pe listă).

    Fără jenă, până acum, tot Clujul mi se pare că este favorită la titlu și chiar putem spera la o calificare în grupele CL.

    Așteptăm să vedem ce mai seamnează, probabil un jucător pe 2/3 și unul 4/5 și poate reușim să îl păstrăm și pe Doni, ar fi minunat.

    PS. Apreciez foarte mult că l-au semnat din nou pe Guzman, un jucător care mie personal mi-a plăcut foarte mult sezonul trecut.

    cu 2 ani în urmă (09.07.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    what goes around comes around
    Rămâne un singur semn de întrebare în privința băiatului ăsta: 1) ce înălțime va declara că are la anul când va veni la noi la Oradea și 2) dacă se va certa și el urât cu Silvă înainte de plecare? În rest ce e sigur e că va aștepta un an ca să ia titlul...

    cu 2 ani în urmă (10.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    ...
    the idiot is still an idiot .

    cu 2 ani în urmă (10.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    Brown
    La prima vedere pare un jucator mai slab decat Wright. Mie imi pare ca tine prea mult mingea (daca te uiti pe inregistrari cu meciurile de anul trecut, nu la highlight-uri). Categoric are o experienta mai mare - poate si mai mult tupeu - lucru ce ii lipsea lui Wright. Tot la "privitul pe youtube" pare a avea mana mai buna de la 3. Si chiar daca vine din Franta (locul 6) si va juca ceva mai mult (vine de la 19 min/ meci) nu va fi un scorrer. Deci nu ma astept la ceva "wow" de la el. Sper sa ... imi insele asteptarile ;)
    Cand a venit la noi, Wright venea de la niste medii de 17 pct / 5.5 AS / 14,3 eficienta in 28 min. La noi a avut medii de 10,7 pct / 3.1 AS / 8.7 eff in 25 min - Practic nu a performat la nivelul asteptarilor. Acum Brown vine de la 8 pct/ 3.1 AS / 8,5 Eff, Nimic spectaculos, din pacate.

    cu 2 ani în urmă (10.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    Romani
    @Baschetfan, nu cred ca este nimeni pe acest forum care sa nu viseze la Romani buni, macar la nivel cat de cat apropiat cu jucatorii straini care ii aducem (gen Vlad Moldoveanu). Numa uitandu-ma cu doar 10 ani anterior jucau jucatori ca și Burlacu, Popescu, Silvasan, Sziarto, și o lista lunga incontinuare. Și ce campionat aveam cu asesoft, medias, mures, energia și încă alte echipe cu care făceam un campionat f echilibrat. Toate echipele aveau Romani de valoare, și nu ne trebuiau asa mulți straini.
    Acuma toate echipele doresc sa performeze in Europa, ma uitam și la echipa

    cu 2 ani în urmă (10.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    Continuare
    asta cu care jucam in Bcl din grecia are tot asa un nucleu de vreo5-6 jucatori straini.nu cred ca lipsa romanilor este vinovata pentru unele rezultate mai slaba I'm Bcl pe viitor

    cu 2 ani în urmă (10.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca romeovura:

      Ipocrizia!
      Exista, doar când lumea( cei care nu au făcut sport de performanta sau macar la de 16-19 ani in liceu), nu au și nici nu știu ce înseamnă să faci antrenante la o anumită intensitate. Ideea e că mulți sunt sau ne credem experți fara să știm cu ce se manca acest sport.

      cu 2 ani în urmă (10.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca romeovura:

      Ipocrizia!
      Exista, doar când lumea( cei care nu au făcut sport de performanta sau macar la de 16-19 ani in liceu), nu au și nici nu știu ce înseamnă să faci antrenante la o anumită intensitate. Ideea e că mulți sunt sau ne credem experți fara să știm cu ce se manca acest sport.

      cu 2 ani în urmă (10.07.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!