Stiri Cupa României Masculin

Brandon Brown: „Înțelegem ce oportunitate avem în față și suntem entuziasmați”

Brandon Brown: „Înțelegem ce oportunitate avem în față și suntem entuziasmați”

U-BT Cluj dispută miercuri (22.12) de la ora 19.00 ultimul meci din faza grupelor Basketball Champions League. Ardelenii vor juca în Turcia, pe terenul echipei Darussafaka Tekfen Istanbul.

La conferința de presă premergătoare jocului a participat și conducătorul de joc americal al Clujului, Brandon Brown, acesta declarând următoarele pentru început:

„Privim meciul la fel cum procedăm în cazul oricărei partide. Ne concentrăm strict pe această confruntare, este cea mai importantă pentru noi. Este o șansă uriașă pentru noi din toate punctele de vedere. Avem posibilitatea să creștem, să devenim mai responsabili și mai disciplinați. Încercăm să îndeplinim unul dintre obiectivele fixate la începutul sezonului. Înțelegem ce oportunitate avem în față și suntem entuziasmați. Mergem acolo cu mintea deschisă, știm că încă nu am realizat nimic. Este un adevărat maraton, mai avem mult de jucat. Totuși, există posibilitatea să ne controlăm, într-un fel, destinul. Nu depindem de nimeni și am muncit mult să ajungem aici. Suntem concentrați și vom fi pregătiți. Știm că va fi un joc încins, dar promit că vom fi gata de luptă.”

„Dacă muncim și avem încredere unul în celălalt, cerul va fi limita pentru noi”

Brown are cifre solide în BCL, cu medii de 15.3 puncte și 7.7 pase decisive în trei apariții pe parchet, sportivul spunând că are încredere în colectivul format la U-BT și în sfaturile primite de la Mihai Silvășan:

„Evoluțiile mele sunt mai bune deoarece am avut încredere în procesul meu de adaptare și în sfaturile antrenorului. Am lăsat jocul să vină la mine și am încercat în permanență să mă regăsesc. M-am gândit în ce fel pot să ajut cel mai bine echipa. În cariera mea am văzut multe situații și mi-am schimbat puțin optica. A fost greu să îmi găsesc ritmul în campionatul României, de exemplu, iar antrenorul mi-a dat mai multe șanse de afirmare în Champions League. M-am descurcat și am avut încredere în tot ce s-a întâmplat. Echipa noastră este construită într-un mod special, avem atât de multe arme. Formăm un grup deosebit, în care nu există orgolii. Noi ne gândim mai mult la victorie decât la statistică. Poți să îți găsești ritmul și în antrenamente, m-a ajutat și acest aspect. Mi-a fost puțin dificil, însă m-am bazat pe colegii mei de echipă și pe staff. Știam că totul se va îmbunătăți treptat și am încercat să mă pregătesc cât mai bine. Mă bucur că am contribuit în special în Champions League și vreau să culeg roadele muncii la finalul sezonului.”

Americanul a vorbit și despre legătura specială formată în vestiar:

„Îmi place spiritul de camaraderie de aici. În vestiar s-a creat o adevărată familie, vizibilă pe teren. Mai mult, familiile noastre s-au împrietenit. Este ceva special. Știm că mulți nu se așteptau ca o echipă provenită dintr-o țară mică să se descurce atât de bine în Champions League. Totuși, dacă formezi o echipă potrivită, orice este posibil. Dacă muncim și avem încredere unul în celălalt, cerul va fi limita pentru noi.”

*foto: championsleague.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!