Stiri Cupa României Masculin

Brandon Brown, mesaj pe Twitter după despărțirea de U-BT Cluj-Napoca

Brandon Brown, mesaj pe Twitter după despărțirea de U-BT Cluj-Napoca

Sezonul 2021-2022 a fost unul extrem de bun pentru U-BT Cluj-Napoca, formație ce a reușit să câștige titlul național și să ajungă până în sferturile de finală ale Basketball Champions League. Trupa ardeleană a evoluat excelent și a trecut la următorul nivel, atrăgând atenția pe plan european.

Unul dintre artizanii acestui succes a fost Brandon Brown, care a adunat 14.7 puncte, 5.3 pase decisive, 1.8 recuperări și 1.4 intercepții în Basketball Champions League. Fundașul american a ales să își continue cariera în Grecia, la Peristeri, trupă ce va fi condusă din stagiunea următoare de legendarul Vassilis Spanoulis. Alături de Peristeri, Brown va evolua din nou în BCL, gruparea elenă primind dreptul de a juca direct în grupe.

Sportivul care a mai trecut de-a lungul carierei sale la formații precum Trefl Sopot, Balkan Botevgrad, Nizhny Novgorod sau Levallois Metropolitans nu a uitat să transmită un mesaj de despărțire pentru U-BT.

„Vreau să transmit un mare mulțumesc tuturor membrilor organizației U-BT, antrenorilor, fanilor și coechipierilor alături de care am luptat. Am făcut ceva special anul acesta... 54-8. Am ajuns în Final 8-ul BCL și am câștigat titlul. Ce mai e de spus? #HaideU” – a fost mesajul lui Brown de pe Twitter.

Rămâne de văzut pe cine va aduce U-Banca Transilvania în locul lui Brandon Brown. Printre numele menționate de cititorii site-ului nostru la comentarii se numără Speedy Smith (Rytas Vilnius) și Codi Miller-McIntyre (MoraBanc Andorra).

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca caatmark :

    PG
    Ar fi fain daca am gasi pe cineva pe care sa-l semnam pe mai multe sezoane. Sa avem continuitate si la pozitia asta. Speedy Smith ii interesant. Poate ar semna si pe doua sezoane. Codi Miller nu cred ca lasa Spania pt Romania.

    cu 1 an în urmă (05.07.2022) Raspunde
  • Benjamin :

    Pg
    Personal nu cred ca avem nici banii si nici proiectul (e unul fain si promitator. Excelent pentru Romania, dar cred ca e inca un proiect la inceput de drum) necesar pentru a atrage jucatori precum Codi Miller-McIntyre. Poate jucatori precum Speedy Smith sau Robert Lowery (daca vrem sa pastram acelasi hairstyle) reusim sa atragem si cine stie, poate mai adaugam un al doilea pg cum ar fi Katic.

    cu 1 an în urmă (05.07.2022)
    • Ricardo:

      Benjamim
      Singura problema in ceea ce-l privește pe Codi Miller este salariul mate cerut... Altfel el este familiarizat cu estul Europei a mai jucat aici si in al doilea rand este familiarizat si cu competiția in care joacă U BT! Vedem ce optiuni va accesa Clujul în putin timp ! Răbdare .... sunt surprize pe cinste la ce buget vor avea!

      cu 1 an în urmă (05.07.2022)
    • Benjamin:

      ...
      Da, banii ceruti sunt o problema cu care o echipa dintr-un campionat mic cum e al nostru se lupta atunci cand doreste sa aduca jucatori buni care sunt intr-o traiectorie ascendenta a carierei lor. Singurul exemplu pozitiv in directia asta cred ca e Brandyn Curry pe care din pacate nu am apucat sa-l vedem pe teren. Si in cazul lui, el nu a apucat sa aiba multe sezoane in campionate si cupe europene importante, dar era clar un jucator super bun.
      In ceea ce priveste familiarizarea cu competitia sincer nu stiu ce sa zic. E clar ca e un aspect pozitiv faptul ca a mai jucat la nivel de EuroCup+ , dar ma-ndoiesc ca putem targeta doar genul ala de jucatori. Cred ca avem minim un exemplu pozitiv prin Stewart in sezonul trecut, iar la nivel de BCL echipe precum Manresa sau chiar si Ludwigsburg care cu echipe formate in mare parte din jucatori mai degraba cu dorinta de joc (in echipa si nu pentru cifre) si nu neaparat cu o vasta experienta la nivel European au reusit sa aiba in primul rand un joc bun si un parcurs pe masura in BCL.
      Nu pledez pentru aducerea doar a unor tineri, dar e clar ca daca o sa vrem sa avem o echipa cu o rotatie mai mare in care pe langa Cate + Kuti + Petrica sa avem inca 7 straini, nu putem sa avem pretentii de jucatoti doar de nivelul lui Codi Miller (ca exemplu) pt ca ma indoiesc ca ne ajuta bugetul pentru asa ceva.

      cu 1 an în urmă (05.07.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!