Stiri Cupa României Masculin

Brandon Brown: „Ne-am executat bine planul de joc după pauză”

Brandon Brown: „Ne-am executat bine planul de joc după pauză”

U-BT Cluj a obținut o victorie importantă pe teren propriu ,scor 86-75, în fața celor de la Filou Oostende, în al doilea meci din faza grupelor principale FIBA Basketball Champions League.

Brandon Brown a fost fără îndoială omul meciului pentru clujeni. Conducătorul de joc american a adunat 25 de puncte, cu 8 pase decisive, 3 recuperări, 9/13 din acțiune și +30 indice al eficienței. Brown s-a aflat la cea mai bună prestație a sa din acest sezon în FIBA BCL, unde în șase meciuri a adunat medii de 17,5 puncte, 6,3 pase decisive și 1,7 recuperări, cu 55% procentaj de la 3 puncte.

La finalul partidei, Brown a explicat care a fost secretul victoriei împotriva formației belgiene:

„Am vrut să venim și să ne impunem ritmul defensiv și să fim agresivi în ofensivă, să ne protejăm avantajul terenului propriu. Cred că am controlat bine jocul la ambele panouri. Am avut câteva greșeli mentale, dar am reușit să le corectăm. Era egalitate la pauză, dar  ne-am executat bine planul de joc după pauză și sunt mândru de grupul nostru. Am vrut să fim noi cei agresivi și să lovim primii, să-i atacăm și acest lucru ne-a ajutat. Am încercat să păstrăm această mentalitate timp de 40 de minute”.

Întrebat despre diferența dintre cele două reprize, Brown a explicat:

„Baschetul e un joc de runs și cum partida s-a desfășurat mai departe, am avut suișuri și coborâșuri și am vrut să fim încrezători, să avem încredere unul într-altul. Acest lucru ne-a ajutat în această seară”.

Clujenii au obținut astfel a doua victorie în grupele principale FIBA BCL și vor juca celelalte patru meciuri din această fază în luna martie.

Pentru U-BT Cluj urmează acum un meci la București, împotriva celor de la Dinamo.

*foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!