Stiri Cupa României Masculin

Brandon Brown: „Nu am realizat mare lucru, mai sunt multe meciuri de jucat”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.05.2022

Brandon Brown: „Nu am realizat mare lucru, mai sunt multe meciuri de jucat”

U-BT Cluj a câștigat primul meci al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin, împotriva celor de la Voluntari. Ardelenii s-au impus cu scorul de 87-65 în BTarena, după o revenire de senzație în sfertul trei.

Brandon Brown a fost MVP-ul partidei. Jucătorul american a terminat cu 18 puncte, 2 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții, reușind să înscrie 7/16 aruncări din acțiune, 3/8 de la distanță și 1/2 de la linia de libere, totul pentru un indice al eficienței de +14.

După meci, Brown a oferit reacții la cald pentru pagina de Facebook a celor de la U-BT Cluj-Napoca.

„Baschetul este un sport dinamic, cu multe răsturnări. Am intrat la vestiar și apoi am răspuns pe măsură. Antrenorul ne-a transmis să avem încredere în noi și în aruncările noastre. Am fost agresivi și ne-a ieșit bine. Sunt mulțumit de felul cum ne-am revenit, dar nu ne culcăm pe o ureche. Avem doar o primă victorie, rămânem concentrați să încheiem totul cu bine. Nu am realizat mare lucru, mai sunt multe meciuri de jucat.”

Meciul doi al finalei este programat pe 28 mai, de la ora 18:30 și va fi transmis de Prima Sport și Digi Sport 3.

*foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!