Stiri Cupa României Masculin

Brandon Norfleet este noul jucător al lui Dinamo București

Brandon Norfleet este noul jucător al lui Dinamo București

În cursul acestei seri, CS Dinamo București a anunțat transferului unui nou jucător care se va alătura lotului condus de Sotiris Manolopoulos. Este vorba de Brandon Norfleet, baschetbalist care a petrecut ultimele cinci sezoane în Danemarca.

Norfleet s-a născut în 30 iunie 1993, în Virginia Beach, Virginia, și și-a început cariera universitară la Cheyney. Apoi, în perioada 2013-2016, sportivul de 1.96 metri a evoluat pentru Indiana University of  Pennsylvania.

Norfleet a trecut Oceanul și a semnat în liga a treia a Italiei, la Andrea Costa Imola. După o stagiune petrecută în „Cizmă”, jucătorul american a plecat în Danemarca, la Svendborg Rabbits, grupare unde a stat până în 2022, câștigând un titlu și o Cupă a Danemarcei alături de această formație.

La începutul stagiunii precedente, Norfleet s-a transferat Randers Cimbria și a avut medii de 18.2 puncte, 7.5 pase decisive, 4.0 recuperări și 2.0 intercepții în 33.4 minute petrecute pe teren.

Norfleet este al 7-lea străin din lotul lui Dinamo București, după Zarko Djuric, Petar Avlijas, Andre Jones, Sean Evans, Cortez Edwards și Shaquillo Fritz. Trupa din Ștefan cel Mare are un bilanț de trei victorii și patru înfrângeri în primele șapte etape ale Ligii Naționale de Baschet Masculin.

*foto: Mads Thor Knudsen/Thorfoto

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!