Stiri Cupa României Masculin

Branislav Vujadinovic și Davor Konjevic vor juca în Slovenia, respectiv Cipru

Branislav Vujadinovic și Davor Konjevic vor juca în Slovenia, respectiv Cipru

Doi foști jucători în LNBM în sezonul 2021/2022, Branislav Vujadinovic și Davor Konjevic, vor evolua în campionatele din Slovenia, respectiv Cipru. Informația a fost oferită prima dată de site-ul unitedhoops.ro.

Vujadinovic, care a jucat la CSM VSKC Miercurea Ciuc, se alătură lui KK Krka Novo Mesto, slovenii fiind foști câștigători ai FIBA EuroChallenge în sezonul 2010/2011. La Miercurea Ciuc, sârbul a adunat medii de 14.9 puncte, 6.3 recuperări și 3.5 pase decisive.

Anterior experienței din România, Branislav Vujadinovic a fost în lotul lui KK Sloga Kraljevo și a evoluat și în NCAA DII la Assumption College.

Krka a retrogradat în Liga Adriatică 2, iar în playoff-ul campionatului Sloveniei s-a oprit în primul tur.

Davor Konjevic a venit la CSA Steaua București după startul sezonului trecut, alături de bucureșteni prinzând 21 de meciuri, perioadă încheiată cu medii de 13.8 puncte, 3.4 recuperări și 2.1 assist-uri. Înainte, el a jucat în România și la CSM Galați.

În 2022/2023, croatul va face parte din lotul lui Apoel Nicosia, urmând să fie la prima experiență în Cipru. Pe lângă contractele din țara natală și din România, Konjevic a petrecut o perioadă și în Slovenia între 2018 și 2020.

Apoel, noua echipă a lui Konjevic, s-a oprit în semifinalele campionatului din Cipru în 2021/2022, pierzând seria cu Keravnos, formație pregătită de Michalis Kakiouzis.

*foto: Veres Nándor / Székely Sport

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!