Stiri Cupa României Masculin

Branko Cuic despre Final Four: „Va fi un eveniment dedicat pentru fanii noștri”

Branko Cuic despre Final Four: „Va fi un eveniment dedicat pentru fanii noștri”

Astăzi, 20 ianuarie, la sediul Federației Române de Baschet a avut loc licitația pentru organizarea Final Four-ului Cupei României. În urma discuțiilor, turneul a fost atribuit clubului U-Banca Transilvania care găzduiește această competiție pentru al doilea an consecutiv.

De asemenea, s-au tras la sorți și semifinalele Cupei României. Formația gazdă o va întâlni pe SCM Timișoara, iar CSM CSU Oradea se duelează cu CS Dinamo Știința București.

Branko Cuic, directorul sportiv executiv al lui U-BT, a oferit o declarație pentru site-ul oficial al grupării clujene în care a vorbit despre Final Four. Acesta dedică evenimentul suporterilor alb-negri care și-au susținut foarte mult echipa în ultima perioadă. De asemenea, Cuic își dorește ca trupa pe care o conduce să rupă „blestemul organizatorilor” și să obțină trofeul.

„Ne bucurăm foarte mult că am reușit să aducem Final Four-ul Cupei României la Cluj-Napoca. Va fi un eveniment dedicat pentru fanii noștri, care în ultimul timp au venit în număr mare la meciurile noastre și au creat o atmosferă călduroasă. Final Four-ul Cupei va avea loc la Sala Sporturilor Horia Demian, așa că așteptăm să fie o atmosferă exact cum era pe vremuri.

Cu ajutorul suporterilor, ne dorim să fim o gazdă foarte bună. De asemenea, vrem să spargem ghinionul organizatorilor. Mai exact, vom face tot posibilul să aducem trofeul Cupei României înapoi în Cluj-Napoca”, conform u-bt.ro.

Final Four-ul Cupei României va avea loc în 9-10 februarie la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    ghinion
    Aduce ghinion să vrei să spargi un ghinion! E clar că metoda lui Chaplin-boxer, de a face vrăji pentru apărare cu coada de iepure alb nu va duce la nimic bun pentru directorul sportiv-executiv al lui U... Păcat ca omul nostru nu a vizionat filmul acesta înainte să se arunce cu afirmații atât de riscante!

    cu 4 ani în urmă (20.01.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!