Stiri Cupa României Masculin

Branko Cuić: “Începem campionatul cu un moral bun”

Claudia Truşcă, Paul Olar

Claudia Truşcă, Paul Olar
26.09.2013

"U" BT Mobitelco Cluj Napoca s-a impus în această seară cu scorul de 83-70 în fața formației SCM U Craiova. Succesul repurtat în Sala Sporturilor "Horia Demian" le-a asigurat ardelenilor calificarea în faza următoare a Cupei României, Branko Cuić declarându-se mulțumit de victorie.

 “Eu cred că am câştigat meciul încă de la Craiova, pentru că după ce am văzut toate video-urile şi toate greşelile, iar scorul de -4 puncte pe care l-am adus de acolo este unul bun pentru noi.  Este o victorie extrem de importantă pentru echipa nou construită, în faţa propriilor suporteri. Aşa cum este frumos, este şi greu pentru un jucător să joci în Cluj, cu presiune mare în primul meci oficial, fiecare dorind să arate tot ce ştie. Mai avem de lucrat, de corectat greşelile copilăreşti pe care noi le-am făcut şi mă bucur că suntem în lot complet, asta se vede şi la antrenamente, care sunt mai dinamice şi mai agresive.

Noi am luat nişte decizii în legătură cu apărarea, care au funcţionat în afară de ultimul minut din sfertul 2. Totul a fost aproape perfect. Craiova este o echipă experimentată și s-a adaptat puţin la apărarea noastră, dar per total suntem mulţumiţi

Începem campionatul cu un moral bun, tocmai din acest motiv ne mulțumește rezultatul, însă trebuie să uităm Cupa şi să ne îndreptăm gândurile către meciul cu Oradea. Mergem acolo cu un moral bun şi cu o dorinţă mare să arătăm un baschet de calitate. Dacă jucăm aşa cum ştim, trebuie să şi câştigăm.”

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!