Stiri Cupa României Masculin

Bryan Griffin este MVP-ul etapei a doua din Liga Națională de Baschet Masculin

Bryan Griffin este MVP-ul etapei a doua din Liga Națională de Baschet Masculin

Etapa a doua din Liga Națională de Baschet Masculin a adus multiple prestații foarte bune, o serie de jucătorii fiind în double-double în aceste meciuri.

Remarcatul rundei a fost Bryan Griffin, cel care a devenit primul jucător din campionat în acest debut de sezon care atinge un index al eficienței de 30 de unități. Americanul a ajutat-o pe CSM Constanța să obțină a doua victorie în Conferința B.

În cele 33 de minute jucate la Ploiești, Griffin a contribuit cu 20 de puncte, 12 recuperări, 3 capace, 2 pase decisive și o intercepție. La nivelul aruncărilor de două puncte a avut 6/10, de la distanță a stat cu 2/4, și la linia de fault a adunat tot 2/4.

Americanul a legat astfel meciurile încheiate în double digits la nivelul recuperărilor, după ce în prima etapă s-a evidențiat cu 18 în fața lui CSM Târgu Mureș, 12 dintre acestea fiind defensive.

Prin prestația din fieful lui CSM Petrolul Ploiești, Bryan Griffin s-a alăturat unei liste pe care se află alți 12 baschetbaliști care au încheiat cu double-double.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!