Stiri Cupa României Masculin

Bryce Douvier este noua extremă a lui FC Argeș Pitești

Bryce Douvier este noua extremă a lui FC Argeș Pitești

FC Argeș Pitești a anunțat tranferul lui Bryce Douvier, jucător care vine din Italia, de la Juvi Cremona. Este al doilea jucător străin care se alătură în această vară echipei din Trivale.

Douvier s-a născut pe 1 decembrie 1991 la Salzburg, Austria. El deține dublă cetățenie, austriacă și americană. Înalte de 2.01 metri, Bryce este un jucător de poziția 3, care poate evolua și poziția 4.

Sezonul 2023/2024 l-a început la Siauliai, în Lituania. Aici a bifat 10 meciuri în campionat, plus o prezență în Basketball Champions League. În țara baltică a avut cifre destul de mici, de doar 4.8 puncte și 2.5 recuperări. A urmat transferul la Juvi Cremona, în liga secundă din Italia. Aici cifrele sale au fost cu totul altele, 17.7 puncte și 8.4 recuperări, în cele 17 partide disputate.

La formația din Italia, Bryce Douvier a fost coleg cu Travon Allen, alt jucător care a semnat în această vară în LNBM, cu CSO Voluntari.

În cariera sa, Bryce Douvier a petrecut cinci sezoane în NCAA, pentru a-și începe cariera profesionistă la Ovarense, în Portugalia. A mai trecut pe la Basket Treviglio (Italia), Aris Salonic (Grecia), Quimper (Franța), Oviedo (Spania), Dabrowa Gornicza (Polonia), Palencia (Spania) și BC Lulea (Suedia).

FC Argeș are un nou antrenor pentru sezonul 2023/2023 și anume pe Nebojsa Vidic. Tot la noutăți se numără Christian Chițu și Raijon Kelly. Din lotul de sezonul trecut au rămas Alin Andrieș, Tudor Fometescu, Mihai Gavrilă, Radu Voinescu și Nikola Jevtovic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!