Stiri Cupa României Masculin

Burlacu, record negativ stagional cu un punct marcat

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.12.2012

Cătălin Burlacu a stabilit un record negativ stagional în victoria lui CSU Asesoft Ploiești la Giurgiu, scor 76-63, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin - ediția 2012/13.

Baschetbalistul ieșean a avut 24 minute de joc, perioadă în care a avut 0/1 la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă pentru un singur punct marcat. A fost al doilea său joc în actualul sezon competițional când nu marchează din acțiune. Precedentul s-a consemnat în meciul cu Dinamo, din campionat, când a bifat 9 minute de joc.

Având probleme cu greșelile personale aproape întreg meciul, Burlacu a contribuit cu 5 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții pentru un coeficient de 8 la eficiență.

Foto: Mirela Oprea (ziarulprahova.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!